| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi novci za ulozit u Znanost forumu; stvar je u tome da ja nigdje nisam napisao da bih ja od 2000 eura htio zaradit ne znam kakvu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-06
Poruka: 99
![]() | Re: novci za ulozit stvar je u tome da ja nigdje nisam napisao da bih ja od 2000 eura htio zaradit ne znam kakvu paru; ...da mogu zivit od toga i sl. sta si ti poceo pisat...(par miliona kuna..lol) ja sam ciljao na mozda kakvih stotinjak+ eura (kolko tolko sigurne) zarade. jer, posto meni ti novci sigurno nece trebat jedno vrijeme, zasto da bezveze stoje doma kad ih opet mogu stavit u banku i dobit neku sicu... bolje i sica nego nista, zar ne? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 832
![]() | Re: novci za ulozit Čul sam da imaju neki jako dobri fondovi,ima jedan dečko koliko sam čuo radi kod mene u gradu,i kaže da je stavi na neki strani fond 12€ i za god digao 24€,sada koliko je to točno neznam možda netko zna više o takvim sl.stvarima..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.