| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Obrt ili d.o.o. u Znanost forumu; 100 eura... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 752
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Obrt ili d.o.o. ovaj... ja imam jedan biznis, ciscenje tepiha. i razmisljao sam da otvorim obrt, ali opet, mjesecno zaradim par stotina kuna i ne isplati mi se za to otvarati nista, a i inace sam zaposlen tako da ne bi mogao imati jednog djelatnika... kaj mislite dal da registriram zbog tih 500kn mjesecno ili da i dalje sljakam na crno?
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Obrt ili d.o.o. ...tak dugo dok možeš radi na crno! u tvom sučaju obrt ti znači bolja reklama (sumnjam da se sad moreš sam tak reklamirat). Ak bi ti se povećala dobit onda ti se isplati al ovako zbog 500 kn nikako! ne trebaš imat ni jednog djelatnika a obrt može glasit na tebe a budući da si zaposlen od plaće koju primaš, plaćeno ti je mirovinsko...računaj i na to da su ti troškovi od čiste zarade oko 35% (porezi i ostalo)
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Obrt ili d.o.o. Evo jedno pitanje za zagija 5.vidim da se kuzis u te stvari.znam da kad imas doo i veci temeljni kapital znaci vecu sigurnost za klijente sto se tice njihovih potrazivanja dok u obtu odgovaras svojom imovinom,pa me zanima da recimo imam doo i neki dug od 50 000 kn i ja proglasim stecaj da li ga moram vratit ili ce se on automatski naplatit imovinom tvrtke u stecaju.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Obrt ili d.o.o. Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
![]() |
| Tagovi: doo, obrt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.