| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi OTP banka u Znanost forumu; Imam pitanje: OTP banka kod nas zapošljava višeg bankara i voditelja poslovnice. E sad, mene zanima ako netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | OTP banka Imam pitanje: OTP banka kod nas zapošljava višeg bankara i voditelja poslovnice. E sad, mene zanima ako netko možda zna kakvi su oni poslodavci? Da li su OK prema radnicima, kakve su cca. plaće, da li radnici imaju neku siurnost? Primaju na određeno na 6 mjeseci (kao neki probni rad). Trenutno sam zadovoljan onim što radim ali smatram da se treba iči dalje pa se dvoumim da li da pošaljem molbu ili ne. Ako su u banani ne bi ni slao molbu. Znam da je to banka nastala fuzijom dubrovačke, sisačke, dalmatinske i istarske banke. Novo nastala banka je bila Nova Banka, koju je poslije kupila mađarska OTP banka (najveća banka u Mađarskoj). Prema informacijama oni su 7.banka u Hrvatskoj. Zahvaljuem na savjetima, informacijama itd....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-07 Godina: 28
Poruka: 1
![]() | Re: OTP banka Bok Kreky! Surfajucu netom naisao sam na tvoj upit o Otp banci kao poslodavcu. Ja sam poslao zamolbu na isti oglas i jucer dobio poziv ne testiranje pa me zanima da li ti je netko odgovorio te imas li saznanja od cega se sastoji testiranje?Hvala |
| | |
![]() |
| Tagovi: banka, otp |
« Lidl Dućani
|
Kako Kradu! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:49.