| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi u Znanost forumu; pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi, pon 19. 11.; kao što je većina vas sigurno čula, dogodio se do sada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-07
Poruka: 8
![]() | pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi, pon 19. 11.; kao što je većina vas sigurno čula, dogodio se do sada najveći godišnji pad crobex indeka; šta mislite kako će se dalje šponašati cijena dionica na zg burzi??? ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi da bar padnu što više pa da pravi dioničari dođu na svoje... čekam da ht padne što niže može pa da ga onda opet kupim ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi Dobro pitanje. Jučer i danas se sve nešto zeleni ali sam mišljenja da će to biti kratkog vijeka. Ovo je samo kontrolirani postupak kako se ne bi svi sitni igrači razbježali s burze. "Korekcija" će još potrajati.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi ne znam, mislim da ću pričekati još malo i u tjednu poslje izbora kupiti, ako mi odobre kapital ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi Pozzz. svima, kupio sam dionice Tht-a dok su bile na javnoj ponudi i prodao ih po cijeni od 387.kn (solidna zarada), dal bi se sad isplatilo kupiti opet te iste dionice, tj. ima možda neko kakvih saznanja da je moguće, da će dionice THT-a opet postiči cijenu od okokn ?
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
![]() |
« Pranje novca
|
posao snova »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:34.

pametni znaju