| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Povrat poreza u Znanost forumu; Šta sve moze ući u povrat poreza kod fizičke osobe? Znam za razno razne račune od doktora i uplaćivanje zivotnog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Povrat poreza Šta sve moze ući u povrat poreza kod fizičke osobe? Znam za razno razne račune od doktora i uplaćivanje zivotnog osiguranja (za ovo nisam ziher). Ima li još šta? Koliki je limit tih davanja koje si imao tokom godine? Ima li tko ono čudo za popunit sa uputama? Znam da nije vrijeme, ali me nesto interesira. tnx in advance
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Povrat poreza Opći porezni zakon Obrazac za prijavu poreza - upute i pravilnik u *.xls formatu - jednostavno i učinkovito
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povrat poreza ![]() Tek sad vidio ovo. Ima li sta za mene neukog laika? Jer pročitati ovo sve i naci liniju gdje su navedeni odgovori na moje pitanje je k'o traženje igle u plastu sijena. Pogotovo zato što ne razumijem sta citam
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Povrat poreza Na službenim stranicama Porezne uprave imaš rubriku - (link je inače prikazan i u *.xls dokumentu na posljednjem sheetu) Često postavljana pitanja kao i pojašnjenja pojedinih stavki iz obrasca za prijavu poreza. Sve je pregledno strukturirano tako da lako možeš naći baš ono što te zanima - olakšice i odbici, .... Osobni odbitak Zadnji Uredio Iochannes : 16-09-07 u 18:26. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 3
![]() | Heh, kao i lani Erste banka nas daruje sa kalkulatorom za izračun poreza na dohodak za fizičke osobe u obliku Excel datoteke. Možete ju skinuti sa linka: OBRAZAC Ostale detaljnije poruke možete pronaći na stranicama Ministarstva financija - Porezna uprava, a upute za 2007 godinu skinite ovdje: UPUTE Naravno, nalaze se na istim stranicama ![]() Zadnji Uredio Iochannes : 19-01-08 u 08:52. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povrat poreza A kaj sve treba predat? Račune odnosno papire na temelju kojih zelis povrat poreza, poreznu karticu i sta dalje? Ziher ima još nest ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: povrat poreza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.