Znam da ti i radovi na kuci/stanu mogu uci u povrat.
Raspravljate o temi Povrat poreza u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Šta sve moze ući u povrat poreza kod fizičke osobe? Znam za razno razne račune od doktora i uplaćivanje zivotnog ...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Znam da ti i radovi na kuci/stanu mogu uci u povrat.
Opći porezni zakon
Obrazac za prijavu poreza - upute i pravilnik u *.xls formatu - jednostavno i učinkovito
Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
![]()
![]()
Tek sad vidio ovo. Ima li sta za mene neukog laika? Jer pročitati ovo sve i naci liniju gdje su navedeni odgovori na moje pitanje je k'o traženje igle u plastu sijena. Pogotovo zato što ne razumijem sta citam
Na službenim stranicama Porezne uprave imaš rubriku - (link je inače prikazan i u *.xls dokumentu na posljednjem sheetu) Često postavljana pitanja kao i pojašnjenja pojedinih stavki iz obrasca za prijavu poreza. Sve je pregledno strukturirano tako da lako možeš naći baš ono što te zanima - olakšice i odbici, ....
Osobni odbitak
Zadnji Uredio Iochannes : 16-09-07 u 19:26
Ova tema uskoro će postati aktualna, pa da krenemo, na netu se može pronaći u excelu izrađena tabela za povrat poreza.
Molio bih forumaše da ostave tabelu, čim ju netko dobije.
Thx...
bum pital ja staru kaj sve more uci....ona svake godine to popunjava....
Heh, kao i lani Erste banka nas daruje sa kalkulatorom za izračun poreza na dohodak za fizičke osobe u obliku Excel datoteke.
Možete ju skinuti sa linka: OBRAZAC
Ostale detaljnije poruke možete pronaći na stranicama Ministarstva financija - Porezna uprava, a upute za 2007 godinu skinite ovdje: UPUTE
Naravno, nalaze se na istim stranicama![]()
Zadnji Uredio Iochannes : 19-01-08 u 09:52
ja predao prijavu u ponedjeljak...ušao, predao, izašao, nijednog čovjeka nije bilo...prilično rano sam predao ove godine ali zato ću i lovu dobiti ranije hehe
Račune odnosno papire na temelju kojih zelis povrat poreza, poreznu karticu i sta dalje? Ziher ima još nest![]()