Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ekonomija Raspravljate o temi Povrat poreza u Znanost forumu; Šta sve moze ući u povrat poreza kod fizičke osobe? Znam za razno razne račune od doktora i uplaćivanje zivotnog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-09-07, 18:14   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Povrat poreza

Šta sve moze ući u povrat poreza kod fizičke osobe?
Znam za razno razne račune od doktora i uplaćivanje zivotnog osiguranja (za ovo nisam ziher). Ima li još šta?
Koliki je limit tih davanja koje si imao tokom godine?
Ima li tko ono čudo za popunit sa uputama?

Znam da nije vrijeme, ali me nesto interesira. tnx in advance
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 18:19   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju
Re: Povrat poreza

Znam da ti i radovi na kuci/stanu mogu uci u povrat.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 19:44   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 766
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Opći porezni zakon

Obrazac za prijavu poreza - upute i pravilnik u *.xls formatu - jednostavno i učinkovito

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 17:18   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Tek sad vidio ovo. Ima li sta za mene neukog laika? Jer pročitati ovo sve i naci liniju gdje su navedeni odgovori na moje pitanje je k'o traženje igle u plastu sijena. Pogotovo zato što ne razumijem sta citam
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 18:10   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 766
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Na službenim stranicama Porezne uprave imaš rubriku - (link je inače prikazan i u *.xls dokumentu na posljednjem sheetu) Često postavljana pitanja kao i pojašnjenja pojedinih stavki iz obrasca za prijavu poreza. Sve je pregledno strukturirano tako da lako možeš naći baš ono što te zanima - olakšice i odbici, ....

Osobni odbitak

Zadnji Uredio Iochannes : 16-09-07 u 18:26.
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 10:11   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 3
Protman se izdvaja iz mase

Ova tema uskoro će postati aktualna, pa da krenemo, na netu se može pronaći u excelu izrađena tabela za povrat poreza.
Molio bih forumaše da ostave tabelu, čim ju netko dobije.

Thx...
Protman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 10:32   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,193
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

bum pital ja staru kaj sve more uci....ona svake godine to popunjava....
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 13:25   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 3
Protman se izdvaja iz mase
Heh, kao i lani Erste banka nas daruje sa kalkulatorom za izračun poreza na dohodak za fizičke osobe u obliku Excel datoteke.

Možete ju skinuti sa linka: OBRAZAC

Ostale detaljnije poruke možete pronaći na stranicama Ministarstva financija - Porezna uprava, a upute za 2007 godinu skinite ovdje: UPUTE

Naravno, nalaze se na istim stranicama

Zadnji Uredio Iochannes : 19-01-08 u 08:52.
Protman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 09:27   #9 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,925
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ja predao prijavu u ponedjeljak...ušao, predao, izašao, nijednog čovjeka nije bilo...prilično rano sam predao ove godine ali zato ću i lovu dobiti ranije hehe
fat_boy_slim je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:16   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

A kaj sve treba predat?
Račune odnosno papire na temelju kojih zelis povrat poreza, poreznu karticu i sta dalje? Ziher ima još nest
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: povrat poreza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103