| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Povrat poreza u Znanost forumu; kao što znaš ja sam kupio stan pa sam morao predati i kupoprodajni ugovor, onda ugovor o kreditu od banke, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povrat poreza kao što znaš ja sam kupio stan pa sam morao predati i kupoprodajni ugovor, onda ugovor o kreditu od banke, pa onda bankino izvješće koliko sam platio kamata u prošloj godini, onda izjavu da mi je to prva nekretnina i da nemam nijednu drugu nekretninu, kopiju osobne iskaznice, poreznu karticu kao što si rekao ... i to je to ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povrat poreza znači sumasumarom: Papiri na temelju kojih trazis povrat poreza Porezna kartica Kopija osobne e da, kaj treba sve za prvu nekretninu i one diđe za oslobadanje poreza na nekretninu ak si samac
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povrat poreza ti samo predaš papire u gruntovnicu i gdje već i tamo ti sve kažu za oslobađanje...sad se trenutno ne sjećam što ako si samac i to je tvoja prva nekretnina oslobođen si plaćanja poreza na nekretninu na 50m2...npr. ako kupiš stan od 60m2 plaćaš porez samo na tih preostalih 10m2 |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povrat poreza to znam, samo ne znam kome predati zahtjev za oslobodjenje i koja je papirologoja potrebna
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Povrat poreza ako se ne varan, ne triba slat zahtjev za oslobađanje. porezna vidi da ti je prva nekretnina i na temelju ugovora o kupoprodaji poslat će ti rješenje o porezu (sa uplatnicom). ako nisu uzeli u obzir da ti je prva, pošalješ prigovor na rješenje
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
..........znači kad od navedene sume odbiješ preračunatu stopu poreza, porez za povrat bi ti bio cca 5000 kn, točnije 4.977,07 kn............ili kad bi na preostalu vrijednost od 22.622,93 kn dodao 22% dobio bi isti početni iznos od 27600 kn...........nadam se da sam pomogla...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: povrat poreza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.