| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi rad na crno u Znanost forumu; cjenjena mišljenja.. jeste radili na crno, iskustva i otalo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Banned | Re: rad na crno pa ti si prava crnkinja onda... mmm ... šalim se, nije baš za zajebanciju, ali nažalost, država ti prečesto ne daje izbora... kolko od vas zna da se na ugovor o djelu plaća 130% davanja... dakle ja napravim web za 5000,00 kuna, a onaj ko ga plaća mora dati 5000,00 meni + 6500,00 državi.... jel to ima pameti?... naravno da ću radit za keš.... jer onaj ko mi da poso nije lud dati 130% na moju cijenu, a sa time ni ja se ne mogu natjecat... idioti.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: rad na crno Radila sam na crno, na moru, sezonac. Plaća mala (2300 kuna), na kraju mjeseca dobiješ samo pola plaće, a ostatak kad ideš doma(ali moraš ostat do kraja sezone jer se inače možeš pozdravit s lovom), na kraju odustaješ jer ti je muka svega i dobiješ batina od šefice jer si tražio drugi dio plaće. Ne možeš ništa dokazat jer kao da i nisi bio tamo. Ne zezam se stvarno je tako bilo.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: rad na crno Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 352
![]() | Re: rad na crno Ne podržavam to,al za to stanje ne krivim radnike nego državu. Baš zbog ovakvih izrabljivanja ljudi. Država malim poduzetnicima uzima previše love a s druge strane šalje pun kufer računa,a ne riješava problem nezaposlenosti tak da ljudi nemaju izbora. Bolje 5 somova na crno neg 2 i pol prijavljen.Kad pogledaš malo životne troškove..........ne mislim živjet na vodi i zelju. No opet,imam sreće,imam dobar posao. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: rad na crno Prodavala sam pekarske proizvode u buksi na plaži u Makarskoj. Svi rade na crno kad moraju, pristaješ na sve kad nemaš drugih mogućnosti, a zna se kak je kod nas s poslovima. I istina da konobarice zarade puno, al one se narade i po 12 sati na dan, ja sam radila 8, pa je to bio izgovor za malu plaću.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: rad na crno što godine dalje odmiču u ovaj naš sistem ulazi neki novi svijet na koji se mladi navikavaju ko vol na jaram i trpe oni i trpe svi jer ko da smo si takav sistem poželjeli a nove generacije stižu i od sramote glavu ne dižu dostojanstvo im se svelo na malo kuna od kojih preživljavaju od dana do dana il više al u nadanju je spas svaki dan se susreču s nadom i to ih jedino drži....... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: rad na crno Citat:
poslodavci se jako boje inspekcija, samo kaj to skrivaju ... nađu nekog da odradi za sitne pare i još ga jebu u mozak jer na taj način zaplaše osobu, pa kad ju prevare, onda se osoba boji bilo šta poduzet ... kazne se JAKO visoke za takva sranja. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crno, rad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.