Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ekonomija Raspravljate o temi stambena šednja u Znanost forumu; jel uplaćuje tko stambenu šednju, ja bi sada počeo mjesečno uplaćivati minimum 2.000 kuna koliki je poticaj državni, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-07, 14:34   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
stambena šednja

jel uplaćuje tko stambenu šednju, ja bi sada počeo mjesečno uplaćivati minimum 2.000 kuna

koliki je poticaj državni, kod koje banke koliko se može dobiti kredit i sve ostalo
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:46   #2 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,407
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: stambena šednja

Ja sam svoju već otplatio prošle godine i podigao lovu

Uplaćivao sam 5000kn godišnje jer je na taj iznos bio maksimalni državni poticaj (onda je još bio 1250kn al sad je mislim 750kn godišnje)

Ugovorena svota mi je bila 10000€, znači nakon što uplatim tih 5000kn kroz 5 godina mogao sam dići kredit od 10000€ ili dići ušparanu lovu plus poticaje (to sam ja napravio).
Da sam dizao kredit kamata bi mi bila oko 5 %...Wüstenrot stambena štedionica

Imaš više o tome na ovim linkovima
Wustenrot - Stambena Štedionica
Raiffeisen stambena Štedionica
STAMBENA ŠTEDNJA

Edit:
Možeš ti uplaćivati iznos koji hoćeš al maksimalni državni poticaj je 750kn

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 28-05-07 u 14:49.
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:50   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ček ti si kroz 5 godina uplatio 25.000 kuna jel tako?

i digao si sveukupno 10.000 eura? tj digao si kredit na 10.000 eura

ili si samo uzeo lovu koju si ušparao i državni poticaj
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:51   #4 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ja sam da bi bolje iskoristio poticaj uplaćivao na 3 računa.
Počeo sam prije 5 godina i mogao sam podići lovu, ali to još nisam učinio.
Simpatično je to što možeš uplaćivati kad hoćeš i koliko hoćeš.
Za maximalni poticaj od 750.oo kn treba uplaćivati minimalno 2.500.kn godišnje.
Za veće uplate poticaj neće biti veći.
Skoro sve banke imaju identične uvjete.
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:53   #5 (permalink)
Administrator

znam da neće poticaj biti veći, ali me zanima dali će veći kredit onda biti

jer evo ja bi uplaćivao 2.000 kuna mjesečno, to je 24.000 kuna godišnje, 5 godina to je 120.000 kuna i koliki kredit mogu dobiti na to

EDIT:

I koliko onda otplaćujem kredit mjesečno
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:53   #6 (permalink)
Veteran

Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ne

Uplatio sam 25000kn + državni poticaji (5x1250kn) i digao sam ukupno 31250kn

Da sam se odlučio za kredit onda bi mogao dobiti 10000€ kredita na tu moju uplaćenu svotu

Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:54   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Znači, nakon 5 godina štednje dobivaš poticaje bez obzira što nisi digao kredit? Ja sam mislila da je kredit uvjet za poticaje.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:55   #8 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

hahahhaahah...srce samo ti štedi za NAŠ stan ofc
BITCHARKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:56   #9 (permalink)
Veteran

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Za maximalni poticaj od 750.oo kn treba uplaćivati minimalno 2.500.kn godišnje.
Za maskimalni državni poticaj je potrebno uplatiti najmanje 5000kn godišnje

Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 14:56   #10 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Ne

Uplatio sam 25000kn + državni poticaji (5x1250kn) i digao sam ukupno 31250kn

Da sam se odlučio za kredit onda bi mogao dobiti 10000€ kredita na tu moju uplaćenu svotu

a ček, kad digneš kredit od 10.000 eura šta sa ovih 31.250 kuna onda?
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: stambena stednja, stednja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103