| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi stambena šednja u Znanost forumu; jel uplaćuje tko stambenu šednju, ja bi sada počeo mjesečno uplaćivati minimum 2.000 kuna koliki je poticaj državni, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Ja sam svoju već otplatio prošle godine i podigao lovu ![]() Uplaćivao sam 5000kn godišnje jer je na taj iznos bio maksimalni državni poticaj (onda je još bio 1250kn al sad je mislim 750kn godišnje) Ugovorena svota mi je bila 10000€, znači nakon što uplatim tih 5000kn kroz 5 godina mogao sam dići kredit od 10000€ ili dići ušparanu lovu plus poticaje (to sam ja napravio). Da sam dizao kredit kamata bi mi bila oko 5 %...Wüstenrot stambena štedionica Imaš više o tome na ovim linkovima Wustenrot - Stambena Štedionica Raiffeisen stambena Štedionica STAMBENA ŠTEDNJA Edit: Možeš ti uplaćivati iznos koji hoćeš al maksimalni državni poticaj je 750kn
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 28-05-07 u 14:49. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: stambena šednja Ja sam da bi bolje iskoristio poticaj uplaćivao na 3 računa. Počeo sam prije 5 godina i mogao sam podići lovu, ali to još nisam učinio. Simpatično je to što možeš uplaćivati kad hoćeš i koliko hoćeš. Za maximalni poticaj od 750.oo kn treba uplaćivati minimalno 2.500.kn godišnje. Za veće uplate poticaj neće biti veći. Skoro sve banke imaju identične uvjete.
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Re: stambena šednja znam da neće poticaj biti veći, ali me zanima dali će veći kredit onda biti jer evo ja bi uplaćivao 2.000 kuna mjesečno, to je 24.000 kuna godišnje, 5 godina to je 120.000 kuna i koliki kredit mogu dobiti na to EDIT: I koliko onda otplaćujem kredit mjesečno |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Ne Uplatio sam 25000kn + državni poticaji (5x1250kn) i digao sam ukupno 31250kn Da sam se odlučio za kredit onda bi mogao dobiti 10000€ kredita na tu moju uplaćenu svotu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Za maskimalni državni poticaj je potrebno uplatiti najmanje 5000kn godišnje
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Administrator | Re: stambena šednja Citat:
a ček, kad digneš kredit od 10.000 eura šta sa ovih 31.250 kuna onda? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: stambena stednja, stednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

za NAŠ stan ofc