| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi stambena šednja u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ciaos Znači, nakon 5 godina štednje dobivaš poticaje bez obzira što nisi digao kredit? Ja sam mislila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Nisam siguran kako je sad stanje jer je bilo nekih govora o tome prošle godine da to nije pošteno isplaćivati poticaje onima koji odmah dignu svu lovu al onda kad sam ja završio sa svojom štednjom normalno su mi isplatili moju ušteđevinu + nekakvu kamatu za tih 5 godina + državne poticaje
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Ništa, to ti je kao nekakav depozit i ti ustvari kreditom moraš još otplatit ostatak do 10000€ + kamata od 5% ...znači otplačuješ kredit od oko 42000kn
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 28-05-07 u 15:03. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Da, tako nekako
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stambena šednja Citat:
Znam da neće. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Nebudu sigurno ![]()
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stambena šednja Ja uplaćujem stambenu štednju 3 godine i brijem da od toga nema baš neke šanse da kupim stan.....Bolje je te pare uplaćivati u financijske fondove......zadnjih par mjeseci to i radim i žao mi je što sam ikada otvorila stambenu štednju,,,,,ako imaš ideju o 2000kn mjesečno u fondu bi za stan mogao uštediti u roku od 2 god....možda čak i manje.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Veteran | Re: stambena šednja Pa imaš već temu o investicijskim fondovima http://www.croportal.net/forum/ekono...fondovi-17987/ ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: stambena stednja, stednja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:57.