| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Stambeni kredit i izbor banke?!? u Znanost forumu; sami naslov govori...... koja banka trenuto ima najpovoljnije kredite glede kamata i svega ostalog...?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? Meni za sada se cini Volksbank kao dosta povoljna. Em sto se tiče uvjeta, em sto se tiče kamata. Pa malo škicni. Teško je generalno reći koja je najbolja u tome jer svatko ima svoju viziju sta mu paše. No, mislim da Volksbank malo iskače...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? Pa eto, ja ti kažem svoja vrlo svježa iskustva. I sto se tiče odnosa su sasvim usluzni i poprilično korektni. Makar se svejedno osjecas ko magarac kad vidis koliko ćeš im na kraju love isplatiti
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? u svakoj banci češ se osječati ko magarac...... radi količine para koje vračaš, ali jebiga, šta je tu je.... sad me brat zvao da je neki njegov digao 110000,00 € u RBA, i da su do jaja, i da mu u drugim bankama nisu toliko davali nego manje.... ja tamo i gledam ali reko da čujem još ostala razmišljanja........ bumo kavicu popili ovaj tjedan da malo popričamo.... fiesta je jučer prdnila na rosu, zupčasti mi puko u zaprešiću u 1 ujutro....... pa ono.... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? sve ti je to isto sranje, koju god banku odabereš ako negdje poznaš nekoga, uvijek se da izvući neki popust kojeg ne daju svakome
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:47.