Meni za sada se cini Volksbank kao dosta povoljna. Em sto se tiče uvjeta, em sto se tiče kamata.
Pa malo škicni. Teško je generalno reći koja je najbolja u tome jer svatko ima svoju viziju sta mu paše. No, mislim da Volksbank malo iskače...
Raspravljate o temi Stambeni kredit i izbor banke?!? u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; sami naslov govori...... koja banka trenuto ima najpovoljnije kredite glede kamata i svega ostalog...?...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Meni za sada se cini Volksbank kao dosta povoljna. Em sto se tiče uvjeta, em sto se tiče kamata.
Pa malo škicni. Teško je generalno reći koja je najbolja u tome jer svatko ima svoju viziju sta mu paše. No, mislim da Volksbank malo iskače...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
pa čisto da čujem mišljenja od ljudi koju su nedavno imali posla s tim..... da čujem razmišljanja i općenito odnos njihov prema nama......![]()
Pa eto, ja ti kažem svoja vrlo svježa iskustva. I sto se tiče odnosa su sasvim usluzni i poprilično korektni. Makar se svejedno osjecas ko magarac kad vidis koliko ćeš im na kraju love isplatiti
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
u svakoj banci češ se osječati ko magarac...... radi količine para koje vračaš, ali jebiga, šta je tu je....
sad me brat zvao da je neki njegov digao 110000,00 € u RBA, i da su do jaja, i da mu u drugim bankama nisu toliko davali nego manje.... ja tamo i gledam ali reko da čujem još ostala razmišljanja........
bumo kavicu popili ovaj tjedan da malo popričamo....
fiesta je jučer prdnila na rosu, zupčasti mi puko u zaprešiću u 1 ujutro....... pa ono....![]()
hm............ neću na ovo odgovoriti![]()
RBA
.
When in doubt, make a fool of yourself.
There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth.
So what the hell, leap!
a neko objašnjanje? ak nije problem.....![]()
sve ti je to isto sranje, koju god banku odabereš
ako negdje poznaš nekoga, uvijek se da izvući neki popust kojeg ne daju svakome