Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

Stambeni kredit i izbor banke?!?

Raspravljate o temi Stambeni kredit i izbor banke?!? u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; sami naslov govori...... koja banka trenuto ima najpovoljnije kredite glede kamata i svega ostalog...?...

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Stambeni kredit i izbor banke?!?

sami naslov govori......

koja banka trenuto ima najpovoljnije kredite glede kamata i svega ostalog...?
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Re: Stambeni kredit i izbor banke?!?

Meni za sada se cini Volksbank kao dosta povoljna. Em sto se tiče uvjeta, em sto se tiče kamata.
    Pa malo škicni. Teško je generalno reći koja je najbolja u tome jer svatko ima svoju viziju sta mu paše. No, mislim da Volksbank malo iskače...
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

irm
    irm je offline
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

pa čisto da čujem mišljenja od ljudi koju su nedavno imali posla s tim..... da čujem razmišljanja i općenito odnos njihov prema nama......

Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Pa eto, ja ti kažem svoja vrlo svježa iskustva. I sto se tiče odnosa su sasvim usluzni i poprilično korektni. Makar se svejedno osjecas ko magarac kad vidis koliko ćeš im na kraju love isplatiti

irm
    irm je offline
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

u svakoj banci češ se osječati ko magarac...... radi količine para koje vračaš, ali jebiga, šta je tu je....

sad me brat zvao da je neki njegov digao 110000,00 € u RBA, i da su do jaja, i da mu u drugim bankama nisu toliko davali nego manje.... ja tamo i gledam ali reko da čujem još ostala razmišljanja........

bumo kavicu popili ovaj tjedan da malo popričamo....

fiesta je jučer prdnila na rosu, zupčasti mi puko u zaprešiću u 1 ujutro....... pa ono....

Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
    fiesta je jučer prdnila na rosu, zupčasti mi puko u zaprešiću u 1 ujutro....... pa ono....
    Po koji put je prdnula u rosu?

irm
    irm je offline
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

hm............ neću na ovo odgovoriti

Uvaženi forumas Avatar od korisnika tajnica
    Datum registracije
    11-12-07
    Poruka
    897
    Liked
    1 times

RBA
    .
    When in doubt, make a fool of yourself.
    There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth.
    So what the hell, leap!

irm
    irm je offline
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

a neko objašnjanje? ak nije problem.....

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

sve ti je to isto sranje, koju god banku odabereš

ako negdje poznaš nekoga, uvijek se da izvući neki popust kojeg ne daju svakome
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku