| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Stambeni kredit i izbor banke?!? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: daidza sve ti je to isto sranje, koju god banku odabereš ako negdje poznaš nekoga, uvijek se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? Citat:
živija drug daizda
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? Rba ti je najpovoljnija jer ne moraš kod njih imati otvoren tekući račun, brzo ti realiziraju kredit, ne kompliciraju kao drugi, manje su kamate i tako to. Jedino ti kredit nebude prošao ako si već nekome jamac u rba. ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? I šta se onda razmišljaš, ako imaš već tamo račun biti će ti još manje kamate.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? kamate nemaju veze s tim gjde imam račun.... kamata je 6.75%, užas...... i to od 1.2.2008.
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stambeni kredit i izbor banke?!? Sumljam da je tako, ako si njihov klijent moraš imat manju kamatu, pa znam kad sam ja dizala kredit preko njih. A ak se nešt promjenilo to neznam....
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.