| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Trgovački centri se samo grade u Znanost forumu; ovo gore na slici je avenue mall i mislim da će biti prejeben centar, tamo će biti kina, a čuo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Administrator | Trgovački centri se samo grade ![]() ovo gore na slici je avenue mall i mislim da će biti prejeben centar, tamo će biti kina, a čuo sam da će se i gjuro i khala otvoriti tamo, kina, restorani, dućani, sve živo....cinestar će lagano propasti malo bar brijem, jer će ovdje sve biti na jednom mjestu Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Trgovački centri se samo grade samo nek grade ... Novom Zagrebu treba nešto ovakvo, a sigurno da će i mnogi iz VG ići tamo. i kod Zaprešića treba gradit, a i na istoku .... ovakvi centri su po meni bolja stvar nego ona velika skladišta, di je sve nabacano .. ovo daje ipak nešto više od samog kupovanja ... Novi Zagreb očajnički treba kina i klubove. čak i ako trenutni ulagač propadne, uvijek neko može to otkupiat i ponovo otvorit, pa ako propadne, nije da će se zgrada rušit .. uvijek se može dio prenamjenit u poslovne prostore i tako vratit ulog ...a i količina građevinskih radove donosi značajne sekundarne koristi .. hrpe radnike koji rade umjesto da su nezaposleni, pa kad dobiju plaće, ipak i oni nešto potroše, pa se onda otvaraju radna mjesta u uslugama itd .... sve to ima svoje zašto i zato .. ja gledam kod mene, grade se 4-5 urbanih vila u krugu 100 metara, gradi se OGROMNO stambeno naselje pokraj bolnice (Vrapče) ... nije normalno kolko se toga gradi ... same neka ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | Re: Trgovački centri se samo grade brijem da će ovaj avenue mall biti prva liga, bio sam u švedskoj u jednom velikom centru, oni tamo imaju igraonice, kina, dućane, noćne klubove, kafiće, i to sve u jednom centru, dođeš tamo navečer oko 9 i možeš do jutra ostati, imaš kaj za raditi, nadam se da će ovo biti slično tako ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Trgovački centri se samo grade Citat:
ne ulažem svoju lovu u to da bi se brinuo jel će mu uspijet ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: trgovacki centri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:26.

bar brijem, jer će ovdje sve biti na jednom mjestu 

.. uvijek se može dio prenamjenit u poslovne prostore i tako vratit ulog ...