Raspravljate o temi Turistička agencija, obrt ili d.o.o. u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Poštovani,
Nova sam ovdje .
Prijavila sam se isključivo jer sam čitajući neke postove primjetila da ima dosta osoba sa ...
Poštovani,
Nova sam ovdje .
Prijavila sam se isključivo jer sam čitajući neke postove primjetila da ima dosta osoba sa iskustvom pa bi Vas zamolila za malu pomoć.
Naime, imam 27g.
Završila sam sve neophodno za otvaranje turističke agencije i odvažila se prošle godine na otvarnje iste, međutim bezuspješno.Htjela sam otvorit agenciju pod Tursitičkim obtom ali uvjet od 2 godine radnog staža nisam imala.
Pošto moja majka ima uvjet od 2g uputila sam je na polaganje za voditelja poslovnice.
Znači sad imamo sve uvjete ispunjene ali mene muči da li otvorit obrt ili d.o.o
I još jedna stvar: da li da ja otvorim na svoje ime ili da mama na svoje, neznam koje su pogodnosti, gospoda u uredu za turizam mi je rekla da sama razmislim a ja zaista nemam iskustva i neznam sta je bolje.
Kako je mama ima svojih 54 godine rekla je da ja sama odlučim i razmislim te vidim šta je najbolje pa Vas molim da mi kažete prijedloge ili možda iskustva i znaje koje imate vezano za spomenuto.