Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tvornica Novca

Raspravljate o temi Tvornica Novca u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Prije negdje 15-ak dana u Zagrebu se organizirao seminar Sanjina Frlana (onog koji je izdao Financijski preporod) i izvjesnog Dominika ...

Starter
    Datum registracije
    13-06-07
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Tvornica Novca

Prije negdje 15-ak dana u Zagrebu se organizirao seminar Sanjina Frlana (onog koji je izdao Financijski preporod) i izvjesnog Dominika Bjegovića gdje su održavali predavanje o pokretanju internet biznisa i o nekakvim trikovima za povećanje proftabilnosti internet posla.

Zanima me jel netko sa foruma slučajno bio na tom predavanju i kakva su iskustva???

Makar se na prvi pogled ovo čini kao prevara za navine, neke stvari su mi kod tog Sanjina tipa zanimljive... Prva je da je njegov FInancijski preporod (prilagođena kompilacija stranih jednostavnijih priručnika za financije) bio zbilja promišljeno, dobro i agresivno reklamiran, dijelom i na indexu, a dijelom po mnoštvu ostalih stranica.Tvornica novca se takošer super reklamira, na google oglasima je uvijek na prvom mjestu i nalazim je na hrpi siteova...

To me nekako uvjerava da ipak imaju nekog pojma o internet marketingu...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: Tvornica Novca

Meni se post čini kao reklama, ali nema veze. (imat će veze, ako nastaviš u revijalnom tonu)

Financijski preporod je skoro pa doslovno prijevod knjige Roberta T. Kiyosakia "Bogati otac, siromašni otac". Nije on izmislio ništa novo nego igra u mutnim vodama i na tuđem trudu i ideji zarađuje novac. Savjeti koje daje su pre općeniti, nema ništa decidirano, svatko to ima imalo znanja i spretnosti odavno je uočio sve to što ovaj prodaje kao toplu vodu. Što je financijski guru? O tom laprda u 70% knjige. Moje mišljenje da je to prodavanje magle, jedino što je u svemu dobar potez je marketing kojeg je vrhunski odradio.

Jedina što bi bilo pametno je da se u obrazovni sustav uvede raspologanje sa novcem, možda bi onda i bolje živjeli.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    13-06-07
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Meni se post čini kao reklama, ali nema veze. (imat će veze, ako nastaviš u revijalnom tonu)

Financijski preporod je skoro pa doslovno prijevod knjige Roberta T. Kiyosakia "Bogati otac, siromašni otac". Nije on izmislio ništa novo nego igra u mutnim vodama i na tuđem trudu i ideji zarađuje novac. Savjeti koje daje su pre općeniti, nema ništa decidirano, svatko to ima imalo znanja i spretnosti odavno je uočio sve to što ovaj prodaje kao toplu vodu. Što je financijski guru? O tom laprda u 70% knjige. Moje mišljenje da je to prodavanje magle, jedino što je u svemu dobar potez je marketing kojeg je vrhunski odradio.

Jedina što bi bilo pametno je da se u obrazovni sustav uvede raspologanje sa novcem, možda bi onda i bolje živjeli.
    Ja sam isto Financijski preporod prelistao (nisam ga kupio ne brini ) i baš mi je ostavljao isti taj dojam kakav si ti iznio.

No, mene više zanimaju druge stvari... Njegov marketing FInancijskog preporoda... Kako se uspio sa indexom dogovorit da objave seriju promidžbenih članaka o financijskom preporodu (ne kao reklamu, nego kao članak u rubrici)??? I još neke slične stvari u njegovoj promidžbi financijskog preporoda na kojem je, vrlo izvjesno, dobro zaradio...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Ti članci su reklama, malo drugačiji pristup no ista stvar. Sve to možeš dogovoriti na bilo kojem portalu ili novinama. Ništa nije problem kada plaćaš.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Banned
    Datum registracije
    11-01-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

gavrane, odleprsati ces prije nego sto i skuzis s ovog foruma

fbs

ops, vec si odleprsao
    Zadnji Uredio fat_boy_slim : 11-01-10 u 15:18