| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi U Mulleru Milka za 3,5 kune, a proizvođači se bune zbog jeftine cijene u Znanost forumu; muller ponudio čokoladu milka za 3,5 kune (100grama), a nutella košta 7,5kn a domaći proizvođači kao kraš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | U Mulleru Milka za 3,5 kune, a proizvođači se bune zbog jeftine cijene muller ponudio čokoladu milka za 3,5 kune (100grama), a nutella košta 7,5kn a domaći proizvođači kao kraš i podravka i lanac dućana konzum poslali apel ministarstvu gospodarstva pa mislim koja glupost, pa smiju valjda prodavati čokoladu po bilo kojoj cijeni, šta njih briga koja će biti cijena od mullera |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: U Mulleru Milka za 3,5 kune, a proizvođači se bune zbog jeftine cijene pa svi domaci proizvodaci bi prestali radit kad vlada ne bi kontrolirala i diktirala cijene na trzistu... Ko bi kupovao krasovu cokoladu od 6-7 kuna kad je milka 3,5... I to nije neka bugarska secerna tabla, to je milka...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: U Mulleru Milka za 3,5 kune, a proizvođači se bune zbog jeftine cijene u tome je stvar da ne smiju stavit cijene koliko žele, tj toliko niske! zatvorili ih s razlogom, tak treba! već mi je pun k...c tih inozemnih debila i njihova pametovanja!
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
![]() |
| Tagovi: bune, cijene, jeftine, kune, milka, mulleru, proizvodjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:51.