| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Ukidaju se građevinske dozvole u Znanost forumu; Net.hr Citat: Za kuće manje od 400 kvadrata i poljoprivredne zgrade do 600 više neće biti potrebne lokacijske ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Ukidaju se građevinske dozvole Net.hr Citat:
možda ipak nismo osuđeni na propast? ovo je fala bogu korak u pravom smjeru ... naravno, pod uvjetom da se zakon odradi na kvalitetan način, a ne da postane isprika za lov u mutnom ... | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ukidaju se građevinske dozvole Joooj, nadam se da ce to zaživjeti godine me tjeraju da se okućim, a nikako da se natjeram zbog trošenja enormnih para na raznorazne dozvole. A gdje je još gubitak vremena i zivaca u borbi sa birokracijom. Jebenti, one seronje (zenske i muske) na šalterima treba sve u plinsku komoru ili na prisilni rad u rudnike. Pa da onda vidim koliku ćeš pauzu imati i mrgudno lice kad pitam gluposti.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Ukidaju se građevinske dozvole Citat:
a plaću dobivaju od toga kaj ja radim i plačam faking poreze ... točno to, mjesec dana za šalterom, pa kolko primjedbi dobije, tolko mjeseci u radnik, pa onda opet za šalter, pa ako bude primjedbi tokom mjesec dana, natrag u rudnik .. pa da vidimo jel bi se ubrzali i pijuckali kave, jbmmjamtr neradničku ... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ukidaju se građevinske dozvole ...ovo je jedan od tipičnih zakona prije izborne kampanje. Kladim se da opet neće funkcionirati kak treba i da će biti pun "rupa" a potom i posljedica raznih zavrzlama! To nije mala stvar kak se čini i ima dosta posla i sitnica koja su jako bitne. Vidjet ćemo kad stupi na snagu kak će biti.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: Ukidaju se građevinske dozvole Citat:
nadajmo se da zbog izbora neće biti previše rupa .. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| banned | Re: Ukidaju se građevinske dozvole Za gradnju će trebati samo idejni projekt i rješenje o uvjetima građenja. ok, sad ko ima iskustva nek pojasni gdje se to vadi i kak izgleda i koliko to košta, još pitanje, što je zgradama oko kuće, garaže, kuhinje neznam i sl. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ukidaju se građevinske dozvole Idejni projekt - to ti radi arhitekt ili projektant ili izvođač radova... to je onaj "nacrt". Koliko košta - koliko se dogovoriš sa projektantom. Rješenje o uvjetima građenja - to se vadi na istom mjestu gdje su se do sada vadile građevinske dozvole, samo šta je procedura jednostavnija i brža. Koliko košta - pa mislim da samo plaćaš pristojbe (takse)
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #9 (permalink) |
| banned | Re: Ukidaju se građevinske dozvole hvala na pojašnjenju za nas djecu, općenito sam za te stvari papirologije u državnoj upravi tukac totalni, ni u bolnici se neznam snać. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozvole, gradjevinske, ukidaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.