| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Višak love i ulaganje u Znanost forumu; E ovako, imam nesto pinke sa strane pa bi ju htio uloziti. Nije nista veliko radi se o par tisuća ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Višak love i ulaganje E ovako, imam nesto pinke sa strane pa bi ju htio uloziti. Nije nista veliko radi se o par tisuća eura. Isto tako, mjesecno sam u mogućnosti odvajati po 500 eura u nesto. Šta je najbolje? Investicijski fondovi se očito nisu pokazali bog zna kakvim jer od kad sam ja krenuo u to samo sam u gubitku. Ima li nade da to krene nabolje? Dionice - nemam neku veeeliku lovu da bi mogao kod nekog dobrog brokera uletiti, a i ne da mi (čitaj, nemam vremena) pratiti situaciju da znam kada cupati lovu van, kada kupovati dionice Štednja - koji oblik? Sve su mi to nekako male kamate, ja im dam hrpu love koju oni okreću, a na kraju ja dobijem kitu od ofce. Neku siću. Nesto deseto? I prvenstveno me to zanima zato jer lovu zelim stavljati sa strane jer inace ju samo bezglavo trošim. I danas sutra ako mi zatreba za nesto (okućnjavanje, auto, nedaj bože bolest) da ju mogu brzo i sigurno isčupati van. Ajde zivio i fala na odgovorima...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Višak love i ulaganje Prvo odluči jel te zanima zarada ili sigurna štednja. Ako je zarada fondovi, ako je sigurnost banka i recimo oročenje. Ili daj meni na čuvanje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Višak love i ulaganje Tako je, investicijski fond "ševa & daidza d.o.o." ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višak love i ulaganje jeb'te se ![]() Ja tu razmišljam o ozbiljnim stvarima, vi se zajebavate ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višak love i ulaganje 'tičica mi šapnula da se dionice atlantic grupe isplate sad dok su povoljne, a da bi mogle kroz godinu dana skočiti do 1500 kn. eto, to je ozbač. mislim, sad zvuči kao rekla-kazala ali frend je rekao da mi može nabaviti neku financijsku analizu pa mogu proslijediti. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Višak love i ulaganje Daaaaaa, i mene zanima neka lovica pa mi ovo interesantno Daj ga pitaj ak se kuži šta sa ovim dionicama t-lopa
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Višak love i ulaganje Slažem se, ali za to treba slobodnog vremena ihahaj. A toga bas i nemam. I nemam neke volje se razgovarati sa raznoraznim debilima koji bi za 4 soma eura htjeli auto ne stariji od 5 godina, sa klimom, navigacijom, grijanim sjedalima i od prvog vlasnika ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: ulaganje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:19.

(kad se vrnem, ja ti pr'nem)