Stranica 1 od 15 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 143

Zabrana rada nedjeljom

Raspravljate o temi Zabrana rada nedjeljom u Ekonomija forumu, dio Znanost foruma; Nisam se mogao odluciti da li da temu stavim pod psihologiju ili ovdje s obzirom na moje misljenje koje cu ...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Zabrana rada nedjeljom

Nisam se mogao odluciti da li da temu stavim pod psihologiju ili ovdje s obzirom na moje misljenje koje cu iznijeti, ali radije bi da se ovo usmjeri na ekonomiju. Moje pitanje je da li podrzavate zabranu?
    a misljenje je da ce zatvaranje shopping centara nedjeljom doprinijeti povecanju broja razvoda jer ce se sada ljudi puno vise svadjati jer ce biti prisiljeni vise vremena provoditi zajedno na ''kvalitetniji'' nacin.
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Re: Zabrana rada nedjeljom

Citat Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
    a misljenje je da ce zatvaranje shopping centara nedjeljom doprinijeti povecanju broja razvoda jer ce se sada ljudi puno vise svadjati jer ce biti prisiljeni vise vremena provoditi zajedno na ''kvalitetniji'' nacin.

Ti to stvarno???

Prva stvar, ja sam za. Imamo 6 dana u tj, ne radi nitko 0d 0 - 24 i tu je onaj dan, subota jel, kada velik br ljudi ne radi!
    Nedjelja je dan odmora, dan za obitelj i kvalitetno ispunjavanje vremena, a nama nitko nije kriv kaj smo razmaženi pa će mo otići u King, City, AM ili koji već centar, zasjest na kavu, uvalit kliince (tko ima) u igraonu i udri.

Zakaj onda ne rade svi nedjeljom, zakaj ne rade i knjižnice, općine, bilo koje firme... jer, pa ako nas je već tako strah međusobne komunikacije, onada neka nam je svima isto, neka lijepo budemo stalno zaposleni i bit će mo svi nervozniji i frustriraniji, ali, barem neće biti razvoda jer se nećemo upoznati
    stupid is as stupid does

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

ja sam ZA !

nedjelja je dan odmora, odlaska u crkvu, dan za obitelj i općenito dokolicu
    Bolje desnica nego prknenica!

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Ti to stvarno???
    zao mi je sto si i u jednom trenutku pomislila da se ja protivim zabrani rada nedjeljom.
    ali, zar i konobari nemaju obitelji, zelju za nedjeljnom misom, malo odmora?
    dal smo spremni odreci se i toga?
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

zao mi je sto si i u jednom trenutku pomislila da se ja protivim zabrani rada nedjeljom.
    To sam napisala kao tvoj "razlog" povećanja broja rastava
    ali, zar i konobari nemaju obitelji, zelju za nedjeljnom misom, malo odmora?
    dal smo spremni odreci se i toga?
    Imaju.

Teško da bi se toga odrekli... Recimo, ja nedjeljom praktički uvijek poslije mise idem na kavu. To je tak.

O5, zakaj birtije nedjeljom ne počinju sa radom oko 10, 11... i u više smjena... vlasnici nemaju para, kao
    stupid is as stupid does

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Podržavam zabranu, ali ona se mene ne tiče, radim i subotom i nedjeljom.
    Potpisi su za budale.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ne mogu se odlučiti, mada sam više za zabranu. Budimo realni, nikome nije potreban šoping nedjeljom. Druga stvar što smo razmaženi.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

iskreno nedjeljom nikad ne radim baš ništa, mislim da sam u životu par puta bio u dućanu u nedjelju ali to je stvarno pederiranje ić nedjeljom u šopingu ... to se mora obavit u subotu ili radnim danom kad se radi ujutro
    Bolje desnica nego prknenica!

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

svejedno mi je dal rade dućani nedjeljom ili ne, ali ako će ljudi zbog toga dobivati otkaze ili ako će im se smanjivati plaće, onda sam definitivno protiv
    isto tako, ako gledamo s one strane da je nedjelja dan za obitelj, bla bla, što je onda sa ljudima u ugostiteljstvu, policiji, carini, ljudima na benzinskim pumpama, bolnicama, domovima zdravlja, vatrogascima, pekarima, pa nakraju i svećenicima - svi oni rade nedjeljom i praznikom i blagdanom, bez obzira na sve. Kad bi tako gledali onda bi svijet nedjeljom trebao stati i svi bi se zatvorili u kuće i samo čekali ponedjeljak da se konačno sve pokrene, prema tome s tog gledišta to je čista glupost

Regularni forumas Avatar od korisnika Milos4you
    Datum registracije
    23-12-08
    Poruka
    413
    Liked
    1 times

Trebalo bi se zabranit rad nedjeljom jer npr. Kaufland ne radi u Njemačkoj nedjeljom, a naše ljude iskorištavaju!
    Nikad se ne svađaj sa budalom, jer se onda puštaš na njegovu razinu, a tu ga ne možeš pobijedit jer je on iskusniji od tebe... a i ljudi neće prepoznat razliku između tebe i budale!

Stranica 1 od 15 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku