| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac u Znanost forumu; Da..gdje se to može obaviti..? Jer imam dosta doga,dugo se stavljalo na stranu...mislim na male kovanice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07
Poruka: 21
![]() | Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac Da..gdje se to može obaviti..? Jer imam dosta doga,dugo se stavljalo na stranu...mislim na male kovanice od 20,10,5,2,1 lipu...jer cuo sam kao da se to moze u bankama,ali i da neke banke odbijaju to radit..ili je mozda stvar o sluzbenici koja tamo radi... Pa mozda netko ima iskustva u tome? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac U bilo kojoj FINI to možeš napravit...ja to radim redovito.Kad mi se skupi tog sitniša odem i zamijenim za papire i nikad nije bilo problema !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac moras prebrojat je ti inace nece primit.najbolje ti je onak u valjke zamotat pa odnijet.Ja doma imam par zdjelica u koje ja ili stara stavljamo ostatak poslije ducana i okolo po frizideru ima toga i jednom je luda baka dosla i vidjela to i zgrozila se i sve je prebrojala i na kraju sam ja tu lovu dobio.bilo je oko 100kn.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac Ma ne, ima tamo brojač. Ja sam prije skupljao ali bila mi tlaka nositi pa se vraćati po novac. Sad ih trošim redovito uz papirnate.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac Tako je. Ne moraš zamatati u papir, možeš i u vrećici donesti. Ali moraš razvrstati.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: lipe, papirnati novac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:44.