Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ekonomija Raspravljate o temi Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac u Znanost forumu; Da..gdje se to može obaviti..? Jer imam dosta doga,dugo se stavljalo na stranu...mislim na male kovanice ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-07, 14:46   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-01-07
Poruka: 21
Catch_22 se izdvaja iz mase
Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac

Da..gdje se to može obaviti..? Jer imam dosta doga,dugo se stavljalo na stranu...mislim na male kovanice od 20,10,5,2,1 lipu...jer cuo sam kao da se to moze u bankama,ali i da neke banke odbijaju to radit..ili je mozda stvar o sluzbenici koja tamo radi...
Pa mozda netko ima iskustva u tome?
Catch_22 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 15:00   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac

pa na trgu u glavnoj banci to možeš sigurno
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 15:05   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

U bilo kojoj FINI to možeš napravit...ja to radim redovito.Kad mi se skupi tog sitniša odem i zamijenim za papire i nikad nije bilo problema !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 15:49   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ja sam jednom imo neku limenu piksu... i unutra ubacivo lipice... nakupio sam 550kn

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 15:52   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

ja imam bocu cole od 2,5 lit napola punu kovanicama od 5-50 lp...čekam da je napunim pa da zabavim onu djevojku na šalteru na par sati
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 21:27   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 381
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

moras prebrojat je ti inace nece primit.najbolje ti je onak u valjke zamotat pa odnijet.Ja doma imam par zdjelica u koje ja ili stara stavljamo ostatak poslije ducana i okolo po frizideru ima toga i jednom je luda baka dosla i vidjela to i zgrozila se i sve je prebrojala i na kraju sam ja tu lovu dobio.bilo je oko 100kn.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 22:42   #7 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

ok, prebrojiš, dođeš, bubneš cifru i povjeruju ti na riječ
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 22:45   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ma ne, ima tamo brojač. Ja sam prije skupljao ali bila mi tlaka nositi pa se vraćati po novac. Sad ih trošim redovito uz papirnate.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 21:36   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-01-07
Poruka: 21
Catch_22 se izdvaja iz mase

Znaci..sam moram prebrojat,zamotat u bijeli papir,odnest na Finu..tamo oni to zaprime..i kazu mi da se kasnije vratim po novac,kad oni to prebroje?
Catch_22 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 21:38   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Tako je. Ne moraš zamatati u papir, možeš i u vrećici donesti. Ali moraš razvrstati.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lipe, papirnati novac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103