| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ekonomija Raspravljate o temi Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Catch_22 Da..gdje se to može obaviti..? Jer imam dosta doga,dugo se stavljalo na stranu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac Citat:
Probaj u obližnju Fininu poslovnicu! samo razvrstaj ih prije!
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac Nije li to već napisano prije... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac joj stvarno... ne čitah vaš post.. duboko se izvinjavam.. kako da vam se odužim?.. vaš sam rob! ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac Ne moraš mi se obraćat sa VI ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Zamjena kovanica (lipe) za papirnati novac
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 23-02-07 u 00:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lipe, papirnati novac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.