ma svaki panasonic ima..
ja imam kx-TG8200 FX kupio u t-comu za 500tinjak kn..nema sekretaricu ali odlican je..
Raspravljate o temi bežični telefon s automatskim silent modeom u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Tražim bežični telefon, ništa posebno ni fancy, ali želim da ima opciju automatskog uključivanja/isključivanja "silent moda". Recimo, da sam zna ...
ma svaki panasonic ima..
ja imam kx-TG8200 FX kupio u t-comu za 500tinjak kn..nema sekretaricu ali odlican je..
All in all you're just another brick in the wall......
kod mene u dućanu taj panasonic košta 319kn, a ovo što generic traži mislim da taj model ima pod opcijom isključivanje zvuka il tak nešt....
jeb'o novi izgled foruma
nikakvo iskljucivanje zvuka nego nocni rad.-..stavis sat od kad do kad i to je to...
ja uzeo u t-centru prije ravno 10 mjeseci..gledam malo po netu nigdje ga nemogu nachi ispod 400nije da se hvalim dect ko dect ali opet ono..kog boli k za cijenu ustvari..ja ga uzeo zbog staraca jer ima osvijetljenu tipkusu..jako dobro se vidi
Zadnji Uredio Vuxs : 17-03-09 u 20:03
E, to je to. Noćni rad. Tako se zvalo i kod mog starog Panasonica.
Siguran da svaki model to ima? Tražim specifikacije po netu, ali to nigdje nitko ne spominje (valjda rijetko korišteni feature). Kako provjeriti ima li to Panasonic kx-TG7302FXB? Kakav je telefon općenito? Vidim da imate iskustva...
Osim njega mi nude i Motorole ME7058 i ME4251 (modeli koji uopće ne postoje na Motorolinom sajtu), te Siemens C-450.
Što uzeti?
taj panasonic isto ima dvije slušalice ok je
jeb'o novi izgled foruma
bojim se da nema nocni rad...
jer u specifikacijama ne pise da ima..