| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Digitalni zemaljski receiver u Tehnologija i Tehnika forumu; Ima iko kakvih iskustava s njima? Imam sobnu antenu i neda mi se s njom zajebavat, pa si mislio kupit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Digitalni zemaljski receiver Ima iko kakvih iskustava s njima? Imam sobnu antenu i neda mi se s njom zajebavat, pa si mislio kupit ovo za gledati 1.,2.,novu,rtl,otv,z1. Dali dobro hvata,iskustva i prijedlozi? Hvala
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Digitalni zemaljski receiver to ti je super stvar! pravo rjesenje za zemaljsku televiziju, a kvaliteta slike ti je kao na digitalnoj satelitskoj... ako si dosad na kucnoj vidio skoro pa dobro (povremeno lose) ovaj receiver ce ti to ispravit. (bitno da je razina signala zadovoljavajuca!) ipak.. preporucio bi ti i vanjsku antenu. nije skupa. cca 70 kn- ne vise! receiveri? imas ih od 350 kn nadalje... lovis 1,2 rtl i novu i jos par lokalnih (ne znam di zivis pa ti ne mogu rec) ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Digitalni zemaljski receiver Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalni, receiver, zemaljski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.