Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

DVB-T i B.net

Raspravljate o temi DVB-T i B.net u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Dali mi netko može pomoći. Preko kompa i usb video kartice mogu gledati 4 digitalna programa kada na nju priključim ...

Starter
    Datum registracije
    31-12-06
    Starost
    34
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Question DVB-T i B.net

Dali mi netko može pomoći.
    Preko kompa i usb video kartice mogu gledati 4 digitalna programa kada na nju priključim kabel od b.neta

Neki dan sam kupio TV sa digitalnim tunerom koji nikako ne pronalazi ova 4 digitalna kanala kada priključim kabluvsku na njega tako da ne kužim šta je.

Može li mi netko raći zašto hvatam digitalne programe preko usb video kartice a ne preko najnovijeg Philipsa koji ima digitalni tuner ali digitalne programe uopće ne doživljava

PLEASE HELP

Starter
    Datum registracije
    08-09-08
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Re: DVB-T i B.net

Citat Pravi autor: kamikaza25 Pogledaj Poruke
    Dali mi netko može pomoći.
    Preko kompa i usb video kartice mogu gledati 4 digitalna programa kada na nju priključim kabel od b.neta

Neki dan sam kupio TV sa digitalnim tunerom koji nikako ne pronalazi ova 4 digitalna kanala kada priključim kabluvsku na njega tako da ne kužim šta je.

Može li mi netko raći zašto hvatam digitalne programe preko usb video kartice a ne preko najnovijeg Philipsa koji ima digitalni tuner ali digitalne programe uopće ne doživljava

PLEASE HELP
    Kabelska je DVB-C, a ne DVB-T.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika BSG 75
    Datum registracije
    18-07-08
    Starost
    32
    Poruka
    622
    Liked
    0 times

Prikopčaj ga na običnu antenu (riblja kost, kućna) i usmjeri je na odašiljač.

Na koju stranu pogledaj ovdje na slici.
    http://www.oiv.hr/Download/2008/06/1..._1600x1200.jpg
    I'm all out of love, I'm so lost without you
    I know you were right, We're leaving for so long
    I'm all out of love, What am I without you
    It can't be too late, To say that I was so wrong...

Regularni forumas Avatar od korisnika koktelici
    Datum registracije
    18-03-07
    Poruka
    89
    Liked
    0 times

ne bi ti ni DVB-C kartica koristila jer uz ove nove prijemnike djele nekakvu autorizacijsku karticu. zato pretpostavljam da nebi ništa našao kad bi tražio sa kompjuterom.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

B.Net je prešao na digitalno emitiranje, i za gledanje programa ti treba njihov digitalni dekoder.

Neki od programa se još uvijek mogu gledati analogno, ali ti opet treba dekoder zbog gorenavedene kartice.
    May you live in interesting times...

Lajkaj nas na Facebooku