Sumljam da ima kupiti kod nas. Ipak se to još uvijek smatra pod gadgets. Cijena na ebayu im je 250 $ pa nadalje. Nadodaj gore troškove prijevoza i osiguranja. Carine možda. Nakupi se tu i 300 $.
Sad koliko ti to stvarno treba...
Raspravljate o temi Ebook reader u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav! Jel neko zna , dali ima kod nas kupiti ovih spravica? link: List of e-book readers - Wikipedia, the ...
Sumljam da ima kupiti kod nas. Ipak se to još uvijek smatra pod gadgets. Cijena na ebayu im je 250 $ pa nadalje. Nadodaj gore troškove prijevoza i osiguranja. Carine možda. Nakupi se tu i 300 $.
Sad koliko ti to stvarno treba...
Ima kod nas navodno, zaboravio sam gdje
Potražit ću
Košta cca 2300 kn (navodno).
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
http://www.poslovni.hr/Content/Print...aspx?Id=116234
BeBook u Hrvatskoj
Internetska knjižara Sveznadar.com za sada jedina u Hrvatskoj nudi mogućnost kupnje e-čitača, BeBooka nizozemske tvrtke Endless Ideas. Vlasnik Sveznadara Vanja Vinković kaže da je to, uz Kindle i Reader, najpoznatiji e-čitač u svijetu, a prednost mu je u odnosu na ostale dulje trajanje baterije, podrška svim programima i pregledavanje više od 300 tisuća besplatnih novina. Konkretan broj prodanih čitača u Hrvatskoj nismo saznali, ali Vinković kaže da je zadovoljan, tim više što čitač nije masovno oglašavao.
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
by Mazda
hvala kane.ma nije da mi to nesto extra treba , ali zbog prirode posla (pomorac sam) nisan u mogucnosti nositi veci broj knjiga sa sobom , a laptop mi je nepraktican tako da bi mi ovako nesto bilo idealno
Pomorac? Pa onda bi ti moglo koristiti. Samo pazi prilikom odlučivanja koji ćeš model uzeti.
Provjeri čita li hrv. dijakritčke znakove, koje formate podržava i tako...
by Mazda
da e to bi mi bilo odlicno.jos ako cita hrvatske znakove pogotovo