Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 19

Gdje da kupim "PRETVARAČ 12/220V"

Raspravljate o temi Gdje da kupim "PRETVARAČ 12/220V" u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Treba mi "PRETVARAČ 12/220V" (sa punjačem) te sam pronašao ovu stranicu Orbiter G OnLine > PRETVARAČI NAPONA 12V (24V) / ...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    27-11-06
    Poruka
    130
    Liked
    0 times

Gdje da kupim "PRETVARAČ 12/220V"

Treba mi "PRETVARAČ 12/220V" (sa punjačem) te sam pronašao ovu stranicu Orbiter G OnLine > PRETVARAČI NAPONA 12V (24V) / 220V ali nažalost to je u Bosni.
    Zna li ko može li se to nabaviti negdje u Hrvatskoj.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Re: Gdje da kupim "PRETVARAČ 12/220V"

ELMATIS - ponuda

probaj na ovoj adresi
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Regularni forumaš
    Datum registracije
    27-11-06
    Poruka
    130
    Liked
    0 times

Nažalost tu nema to šta tražim.
    Ne mogu vjerovat da Bosna ima to a u Hrvatskoj ništa.

Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Da u pravu si , ima pretvarac 12v na 220v od 150w na gore ali bez punjaca.Ne znam za koje potrebe ti treba ali u principu mozes improvizovati sa automobilskim akumulatorom i obicnim punjacem.Verovatno je capacitet mnogo veci nego nego kod pretvaraca koji ima svoj akumulator i ima punjac.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Početnik Avatar od korisnika st_blokada
    Datum registracije
    29-12-07
    Starost
    23
    Poruka
    60
    Liked
    0 times

imaš u chipoteci san ja vidija, a ima ti i u građe solin 100%

Regularni forumaš
    Datum registracije
    27-11-06
    Poruka
    130
    Liked
    0 times

Ok pogledaču u Građe i Čipoteki

Starter Avatar od korisnika osijek93
    Datum registracije
    25-08-08
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

vemil...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    27-11-06
    Poruka
    130
    Liked
    0 times

Ok pronašao sam nešto na Orbiter G OnLine > PRETVARAČ 12/220V 600W SA PUNJAČEM te bi nadopunio moje prethodno pitanje.

Namjeravam kupiti Lcd ili Plazma TV za vikendicu na jednome otoku gdje povremeno zna nestati struje po nekoliko sati, te mi prijatelj savjetuje da kupim akumulator i taj AC/DC pretvarač napona sa 12V na 220V
    Imam 2 pitanja:
    --Prvo neznam kolika je prosječna potrošnja (u Watima) LCD ili Plazma televizora
    --Drugo kako da izračunam koliko bi sati mogao da gledam Tv pomoču takvoga uređaja, normalno uz poznati kapacitet akumulatora

Početnik Avatar od korisnika st_blokada
    Datum registracije
    29-12-07
    Starost
    23
    Poruka
    60
    Liked
    0 times

Ima ti i u brodomerkura ako si iz splita il tu negdi u onome doli kraj djardina ako znas danas san vidija ima jedan malo veci i jedan manji nisan ima vrimena vidit razliku al ovaj veci dodje oko 500 kn. Evo ti potrosnja lcd televizije ti trosi 178 W/h . A plazma 220 W/h i 380 W/h valjda je ovi veci to ti je za sonijeve televizije. a kako ces izracunat koliko bi baterija izdrzala neznan

Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Cool Re: Gdje da kupim "PRETVARAČ 12/220V"

Citat Pravi autor: Savana Pogledaj Poruke
    Da u pravu si , ima pretvarac 12v na 220v od 150w na gore ali bez punjaca.Ne znam za koje potrebe ti treba ali u principu mozes improvizovati sa automobilskim akumulatorom i obicnim punjacem.Verovatno je capacitet mnogo veci nego nego kod pretvaraca koji ima svoj akumulator i ima punjac.
    Sad kad si rekao za koje potrebe ti treba malo je jasnije .Potpuno otpada solucija baterija sa punjacem jer neces imati velike koristi.Kapacitet takve kombinacije ne bi bio ucinkovit.(prava rec ili ne)
    Uzmi da je snaga TV-a oko 300W .Sto veci akumulator to bolje.Znaci onaj za traktor ,ako se ne varam on je oko 56Ah.Onako grubo , moja procena je da moze sigurno raditi oko 40 sati.A mozes kombinovati pa vezati 2 akumulatora za auto u paralelnoj vezi.To bi bilo neko prakticno resenje za problem.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku