Neznam gdje je problem u DT?
Ako se neznas time služiti, možeš kao pravi seljak lijepo sve unzipati u određeni file i kliknuti setup.![]()
Raspravljate o temi gdje skinutu igrice ali da se instaliravaju bez deamon toolsom u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Znate li možda neku stranicu na kojoj mogu skinuti igrice a da se instaliravaju normalno.Iako znam instaliravati i igrice koje ...
Neznam gdje je problem u DT?
Ako se neznas time služiti, možeš kao pravi seljak lijepo sve unzipati u određeni file i kliknuti setup.![]()
uzmi nero i sprzi .iso fie na cd/dvd, pa ubaci cd/dvd i instaliraj... al posto imaju crack nikad nece bit ka kupljene
al i ja se pitan sto je problem s DT? ne moze bit jednostavnije...
nije to ja znam instalirati sa DT nego drugi neznaju
ili preko DT ili sprziti na dvd (ili koji vec medij potreban) ili unzipati u folder i pokreniti setup...cetvrtog rijesenja nema,a najlakse ti sprziti na dvd
to on skida, pa prodaje, pa su ga dummies pitali (malo vise puta) kako cu instalirat, pa se njemu vise neda objasnjavat svakome![]()
nema logike, ako prodaje mora sprzit, a onda mu nije problemsprzit da ne bude image...
pa da samo kazen ako vec ides przit nema smisla da ne sprzis tako osim ako netko zeli samo image jer mu je draze s dt pokrenut s diska, a moze ga uvik sam napravit.
ali pitanje je di moze skinut takve igre, a odgovor na to mu je nigdi osim s police u ducanu.