| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi GPS u Tehnologija i Tehnika forumu; Da imate 1000-1500 kn i da zelite kupiti GPS koji bi ste kupili?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: GPS garmina nuvi 200 ili nuvi 250
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: GPS a koje mogućnosti ti trebaju od gps-a? garmin je pouzdan i ima dobar prijem ostalo kao mp3 playeri, diktafoni itd mi ne trebaju ne znam za vivax, pretpostavljam da je to kao i auti, svi su tu negdje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: GPS VIVAX viaGPS 350 + Cardinale 2.3 ![]() VIVAX cestovna navigacija, uključena digitalna kartografija hrvatske i glavnih europskih prometnica SPECIFIKACIJE: Vrsta PND CPU Samsung SC32442 Radni takt [MHz] 300 Ekran 3,5" Max. rezolucija 320x240 Orijentacija ekrana landscape GPS chipset SIRF III OS Windows CE ROM memorija [MB] 64 RAM memorija [MB] 256 Memorija dostupna korisniku [MB] 0 Ostale karakteristike: Softver Cardinale 2.3 Video kamera n/a Dodatni utori SD Dodatna oprema 2,5 mm audio auto oprema Baterija Li-Ion, 1300 mAh JAMSTVO 12 mj. Definitivno BestBuy, najdetaljnija karta Hrvatske, a možete i na SD karticu staviti kartu europe i ostale razne gluposti.. Cijena: 950kn
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.