| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi jel zna tko digitalnu elektroniku u Tehnologija i Tehnika forumu; treba mi mala pomoć... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel zna tko digitalnu elektroniku Znam ja...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Administrator | Re: jel zna tko digitalnu elektroniku http://www.racunarstvo.info/files/digitalna/lv05.rar skinite ovo, treba mi priprema za srijedu, za ponedjeljak je riješena ali za srijedu nije |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel zna tko digitalnu elektroniku Mada, kak da ti riješim, ne misliš valjda da ću tipkati cijelu tablicu stanja?? Ako imaš sa T bistabilom riješeno, ukratko... sve ti je isto, samo pobuda se ne generira kao kod T bistabila, nego je direktna presilka sljedećeg stanja. Kad dobiješ tabilicu minimiziraš, kao i u ovoj provj i to je to. Dakle: (0) 000 ide u 001 s pobudom 001 (1) 001 ide u 010 s pobudom 010 (2) 010 ide u 011 s pobudom 011 itd. do pet, a pet ide u nula: (5) 101 ide u 000 s pobudom 000 Minimiziraš svaku od pobuda, tako da tamo gdje je 1, npr. ovo podebljano tu jedinicu stavljaš u K tablicu na mjesto 010, jer je izlaz funkcija trenutnog stanja i to je to...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel zna tko digitalnu elektroniku Jebiga, nema smisla da ja to riješavam pa prepisujem tu... nađi od nekoga na faksu... ![]() Ili možda ima netko ko sutra nema ispit, pa ima vremena za zajebavat se s tim... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalna elektronika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.