| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi jvc kd-g722-kako spojiti zice u Tehnologija i Tehnika forumu; spojio sam navedeni radio i samo se vidi svijetlo koje blinka i na nista radio ne reagira,sta god stinem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-06-08
Poruka: 43
![]() | jvc kd-g722-kako spojiti zice spojio sam navedeni radio i samo se vidi svijetlo koje blinka i na nista radio ne reagira,sta god stinem nema efekta a svijetlo ne prestaje blinkati
__________________ dizlo i turbina pravi su par,to shvatit ce svaki pametan car |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: jvc kd-g722-kako spojiti zice Vidi je si li spojio antenu jer je vecini radija to drugi minus,i bez antene tao rade samo blinka ono crveno svitlo. Ako ti je sve spojeno probaj stisnit onaj mali restar botun sad neznan di je tocno na jvc al mora bi bit kad skines panel prednji ispod onoga utora za cd stavit. Aako i nakon toga ne radi otidji do autoelektricara da vidi je li dobro spojeno ako je odnesi na garanciju radio. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-06-08
Poruka: 43
![]() | Re: jvc kd-g722-kako spojiti zice e moglo bi bit zbog antene jer nemogu spojit na ovaj konektor koji imam,a i budem povukao nove zice za 12v od akumulatora i masu,reset je ispod ploce di je cd
__________________ dizlo i turbina pravi su par,to shvatit ce svaki pametan car |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: jvc kd-g722-kako spojiti zice Onda samo kupi nastavak za antenu spojit nije skup ja mislin da je ok 20-30 kn tu negdi,a mozda is ga dobija sa radion jer vecina da taj produzetak.A struju netribas novu provlacit jer ako ti blinka ta crvena znaci da prima struju. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: jvc kd-g722-kako spojiti zice Auto radio mora imati 2 plusa. Jedan mora biti stalno na napajanju, ako ga odspojimo radio pogubi memorirane podatke. Na memory (16) stalno + s akumulatora Na Acc + sa ključa Remote služi za pogon motora antene ant - napajanje aktivnog antenskog pojačala (ako ga imaš) Kad ima napajanje na (16) a nema na acc blinka jedna ledica. GND ne mora biti na konektoru ako je doveden na kućište antena nema utjecaja na funkcionalnost uređaja
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 01-08-08 u 00:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, jvc, radio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.