| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Ključevi za satelitske programe u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sam još amater što se tiče digitalne satelitske...sljedeći tjedan mi stiže quadro 8055 prijamnik i antena s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Ja sam još amater što se tiče digitalne satelitske...sljedeći tjedan mi stiže quadro 8055 prijamnik i antena s 2 LMB-a ...zanima me gdje sve mogu naći ključeve za otključavanje programa i dali se može ikako otključati HRT 1,2 i HRT PLUS...puno bi mi pomogli...
__________________ Zvonce |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ključevi za satelitske programe Citat:
1. ako ti trebaju ključevi za dekodiranje programa malo potraži po internetu: u googlu upiši ime svojega recivera i sigurno češ pronaći nešto...Iako nemoj očekivati čuda.... 2. HRT 1,2 i PLUS može otključati samo na legalan način a to znači kupiti karticu za cca 150kn (barem je toliko bilo kada sam je ja kupovao)... 3. Imaš specijalizirane satelitske forume na hrvatskom (radi reklame neću stavljati linkove) pa ih prouči...Fakat ima ljudi koji puuno znaj i hoće pomoći (govorim iz vlastitog iskustva)... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| banned | Re: Ključevi za satelitske programe quadro 8055 ni nema opciju umetanja kartice, ali ćeš uspjeno pomoću nul modem kabla iliti rs232 spojiti ga sa kompom, i na forumima potražiti najbolje ključeve za otključavanje.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Ključevi za satelitske programe za hrt kupi DTT receiver, dođe 300 kn. ko što kaže već neko, ako rec nema ugrađen viaccess modul ništa od toga a ovaj to nema dekodiranje hrt-a nije moguće i 2 LNB-a su...
__________________ shit happens... every day! |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| banned | Re: Ključevi za satelitske programe Citat:
Citat:
![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" | ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 23
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Ključevi za satelitske programe dekodiranje hrt-a bi bila veća muka nego korist. kartica se plaća jednokratno cca 160 kn (uz pravi receiver koji nije skup) i da, moraš plaćati rtv pristojbu
__________________ shit happens... every day! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kljucevi, programe, satelitske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

...zanima me gdje sve mogu naći ključeve za otključavanje programa i dali se može ikako otključati HRT 1,2 i HRT PLUS...puno bi mi pomogli...