Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Elektronika i Elektrotehnika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Ključevi za satelitske programe u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sam još amater što se tiče digitalne satelitske...sljedeći tjedan mi stiže quadro 8055 prijamnik i antena s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-07, 17:05   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-09-07
Godina: 17
Poruka: 30
zsutalo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zsutalo Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zsutalo
Smile Ključevi za satelitske programe

Ja sam još amater što se tiče digitalne satelitske...sljedeći tjedan mi stiže quadro 8055 prijamnik i antena s 2 LMB-a ...zanima me gdje sve mogu naći ključeve za otključavanje programa i dali se može ikako otključati HRT 1,2 i HRT PLUS...puno bi mi pomogli...
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 17:06   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi
Re: Ključevi za satelitske programe

A kaj će ti Hrt 1 i 2 ak si u Virovitici
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 17:19   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 893
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: zsutalo Pogledaj Poruke
Ja sam još amater što se tiče digitalne satelitske...sljedeći tjedan mi stiže quadro 8055 prijamnik i antena s 2 LMB-a ...zanima me gdje sve mogu naći ključeve za otključavanje programa i dali se može ikako otključati HRT 1,2 i HRT PLUS...puno bi mi pomogli...
Ovako:

1. ako ti trebaju ključevi za dekodiranje programa malo potraži po internetu: u googlu upiši ime svojega recivera i sigurno češ pronaći nešto...Iako nemoj očekivati čuda....

2. HRT 1,2 i PLUS može otključati samo na legalan način a to znači kupiti karticu za cca 150kn (barem je toliko bilo kada sam je ja kupovao)...

3. Imaš specijalizirane satelitske forume na hrvatskom (radi reklame neću stavljati linkove) pa ih prouči...Fakat ima ljudi koji puuno znaj i hoće pomoći (govorim iz vlastitog iskustva)...

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 17:24   #4 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,588
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

quadro 8055 ni nema opciju umetanja kartice, ali ćeš uspjeno pomoću nul modem kabla iliti rs232 spojiti ga sa kompom, i na forumima potražiti najbolje ključeve za otključavanje.

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 17:51   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-09-07
Godina: 17
Poruka: 30
zsutalo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zsutalo Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zsutalo

e hvala vam puno...ma imam doma dosta lošu sliku hrvatskih programa preko analogne antene...
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 18:28   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 23
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

za hrt kupi DTT receiver, dođe 300 kn.
ko što kaže već neko, ako rec nema ugrađen viaccess modul ništa od toga
a ovaj to nema

dekodiranje hrt-a nije moguće

i 2 LNB-a su...
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 18:49   #7 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,588
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: zsutalo Pogledaj Poruke
e hvala vam puno...ma imam doma dosta lošu sliku hrvatskih programa preko analogne antene...
jesi možda u Milanovcu ?? ako jesi strpi se za DTT

Citat:
Pravi autor: baselover Pogledaj Poruke
za hrt kupi DTT receiver, dođe 300 kn.
ko što kaže već neko, ako rec nema ugrađen viaccess modul ništa od toga
a ovaj to nema

dekodiranje hrt-a nije moguće

i 2 LNB-a su...
U Virovitici još nema Digitalnog Zemaljskog Signala

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 19:02   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 23
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

dekodiranje hrt-a bi bila veća muka nego korist.

kartica se plaća jednokratno cca 160 kn
(uz pravi receiver koji nije skup)

i da, moraš plaćati rtv pristojbu
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kljucevi, programe, satelitske

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103