| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Knjiga iz elektroakustike u Tehnologija i Tehnika forumu; Iman problem proceslja san knjizare po gradu (Zadar ) i knjiznice ali ne mogu naci niti jednu normalnu knjigu o elektroakustici. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Knjiga iz elektroakustike Iman problem proceslja san knjizare po gradu (Zadar ) i knjiznice ali ne mogu naci niti jednu normalnu knjigu o elektroakustici. Jedna ima sastavljanje zvucne kutije druga ima izracunavanje skretnica, treca o pojacalima i predpojacalima,... Ima li ikoja knjiga koja sadrzi sve i opsirno opisano? Molin vas recite mi pisca izdanje i ime knjige ili sto vec mozete i di bi je mozda moga naci jer da kupujen sve ove knjige me dode privise para. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Knjiga iz elektroakustike evo ti LINK na pretragu FER-ovih stranica o akustici. Tu npr. možeš naći predmete koji su vezani uz akustiku, a oni imaju skripte za download. Pa tako ako te zanima akustika prostora ideš na predmet "Akustika prostora", pa na link na stranici ZEA - Akustika prostora i tamo imaš odmah dijelove skripte vezane za temu. U biti samo to i imaš ostali su predmeti ukinuti, jer ih Bolonjci još nemaju, nisu došli do tih godina... ![]() Evo drugi link... ovdje svi obavezni predmeti sa ZEA imaju linkove na skripte... samo odaberi što ti treba. LINK Npr. pod Ozvučenje i zvučnički sustavi imaš skriptu čije 7. poglavlje ima temu Ugradnja zvučnika - zvučničke kutije.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 12-12-07 u 19:57. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.