| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Koji fotić da si kupim...??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Nemoj ni slucajno Olympusa cisto je sranje a ova 2 su dosta kvalitetni, mada neznan sto ti tocno trazis od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji fotić da si kupim...??? bravo na odlučnosti inače tema je postala besmislena, ajmo nabrajati sve marke koje znamo bez objašnjenja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 2
![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? ja bi isto fotić, pomagajte..našla sam rabljeni za 2570kn al mi je malo bed jer ne razumijem se baš u to - olympusi mi se fuuuul sviđaju ovako dizajnom, ali kvaliteta...ne znam ovo je taj, što mislite?? Olympus E500, 8 Mpx, objektiv ZD 14-45mm + original baterija + originalni punjač + 1 GB Sandisk CF = 2.570 HRK Ljudi hvala puno svima |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? Citat:
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koji fotić da si kupim...??? Citat:
![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji fotić da si kupim...??? ajde gledao sam malo fotiće neki dan i mogu reći da za cca 4500-5000 se stvarno da kupiti pristojan aparat uz olympus dođu i 2 objektiva ali zapeo mi je za oko nikon d40x, odličan a ne košta previše ako je nekom potreban inače za nosikanje okolo kupiti što manji i ne preskup, za povremeno slikutanje sasvim dosta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji fotić da si kupim...??? za nosikanje okolo, tj. neki tanki lepi stylish bi preporucio ili Sony DSC-W80, stariji model ili noviji W120/130 (7.2/8.1 mpx i razlika oko 200-300 cuna) u srebrnoj ili crnoj boji (a ima i pink)...buraz ima W80 i mogu rec da cist super obavlja posao...slike su kvalitetne, ostre, zivopisne...a cak se i filmeki snimaju u jako zadovoljavajucoj kvaliteti ak se zeli neki profi fotic za slikanje 4 slicice u sekundi onda copit neki olympus i doplatit za objektiv...al posto sumnjam da je primamljiva opcija nosikati okolo "dubre" od fotica s objektivom sveukupne tezine od preko kile...vec je primarni cilj da je lagano malo da stane u dzep/torbicu i da je jednostavan za koristenje...eto...need no say more...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
« Virtualna tipkovnica
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:25.