| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Koji fotić da si kupim...??? u Tehnologija i Tehnika forumu; ja sam totalni pocetnik u fotografiji, za mene je bitno da fotoaparat moze slikati, da nista ne namestam (čista automatika), ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koji fotić da si kupim...??? ja sam totalni pocetnik u fotografiji, za mene je bitno da fotoaparat moze slikati, da nista ne namestam (čista automatika), da mogu da prebacim slike u racunalo, da ima punjivu bateriju u sebi i najvaznije od svega da je jeftin (ako moze đabe). Do 600kn može da se kupi benq i za moje potrebe i vise nego sto treba. Ima i neke dodatne mogucnosti sto me obradovalo. ![]() citiram: Površinske reflekcije su smanjene, a ultraljubičaste zrake reducirane zahvaljujući priznatom sedmerostrukom sloju. Čak su i sitni kutevi na fotografiji oštriji i jasniji s ugrađenim sustavom kliznih leća. Budući da su svjetski poznate po izvornoj jasnoći, izvrsnom kontrastu i iznimnoj kvaliteti, jednostavno ne možete pogriješiti sa smc PENTAX lećama. ![]() nisam hteo da se razbacujem novcima jer i ako kupim aparat od 3000-5000kn olympus e410, sta mi to znaci kad necu koristiti sve te mogucnosti a i nestane mi u đep. Baciš fotku u prolazu i to je to. Pa neću konkurirat lupinu.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji fotić da si kupim...??? tako je sabane...pravo si rekel...danasnji digitalci daju slike zadovoljavajuce kvalitete za gledat na kompu a kamoli za isprintat i stavit u femily album...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 2
![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? Citat:
![]() Zato sam planirala kupit preko oglasnika, da ipak dobim malo bolji fotić za povoljniju cijenu pa buduci da sam pocetnik mislis da mi je bolje kupit nešto narodski nego ovako nešto.... KupiProdaj! - Oglas: Canon EOS 33, canon 28-135 IS Što ja znam, htjela bi da mi to traje neko vrijeme , da nemoram dogodine kupovat opet drugi..A i ako konačno upišem taj tečaj da onda imam nešto kvalitetno s čim mogu radit.. ![]() God speed | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 13
![]() | Ja si isto tražim fotić, al ništa ne znam skoro o tome, samo znam da neki moji frendovi imaju aparat od 4 megapiksela koji je sto puta bolji, mislim, bolje su slike nego neki koji imaju 8 megapiksela...nije mi to baš jasno! Šta mislite o ovom?nije mi skup baš [url="http://www.kupiprodaj.net/HR/oglas178161/Olympus-C-730-UZ-10xzoom.htm"] Zadnji Uredio daidza : 08-06-08 u 00:51. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? Citat:
Ovaj koji si navela je oko 15 kkn nov koliko vidim i mislim da ti kao početniku ne treba fotoaparat čije napredne mogućnosti nećeš znati ni moći iskoristiti, a prednosti nećeš primjećivati.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 08-06-08 u 12:43. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koji fotić da si kupim...??? Od predoženih ni jednog. Zapravo to su šminkerski fotići vrlo skromnih mogućnosti. Osim podatka 3X optički zoom, ne vidim uopće podatke o optici, iz čega zaključujem da je optika očajna.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-06-08
Poruka: 7
![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? Citat: Sony- ima software jednostavan za upotrebu, s mnoštvom funkcija koje vjerojatno nikada nečeš upotrijebiti Olympus-bolji od Sonya, ali će ti njegova upotreba biti spetljana i trebat će ti dosta vremena da dođeš do odličnih fotki,, Canon-bio bi moj izbor,za tu klasu možda najbolje rjašenje,koristi najrašireniju SD karticu- još si kupiš SDHC karticu,bit će brži s dovoljno memorije,manje trošiti bateriju |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-08
Poruka: 14
![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? ja imam ovaj, jako sam zadovoljna, platila sam ga oko 1500 kn. nisam profic, treba mi aparat samo za fotkanje, onak bezveze i tu i tamo snimim nesto. ima 8 megapixela, slika je mrak. pozdrav Olympus FE 280 silver KupiProdaj! - Oglas: Olympus FE 280 silver |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 59
![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? moja frendica ima već dugo vremena canon i prezadovoljna je, bas sam vidjela par zgodnih modela na: KupiProdaj! - Oglasnik: Audio / video / foto |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.