| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Koji fotić da si kupim...??? u Tehnologija i Tehnika forumu; Sony Cyber-shot! Najjači su mi oni novi a i Panasonic LUMIX je O.K.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji fotić da si kupim...??? ja imam u planu iduci mjesec copit sony-ev DSC-W120...nakrcan svim potrebnim stvarcicama da slike ispadnu kak treba...za cijenu od soma tristo kuna vise nego isplativa kupnja...gledal sam malo i lumixa prvenstveno zbog optickog zuma od 10x al cijenovno mi je malo izvan granica (jer za 1500 dobim i sony-a i karticu od 2 gige za njega)...sony it is for me.... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koji fotić da si kupim...??? Ako pričamo o poluprofesionalnim fotoaparatima, moj izbor se svodi na: Olympus - Specifikacije Pregled komentara za PANASONIC DMC-FZ18E-K Digitalni fotoaparat DSC-H3 (DSCH3) : Digitalni fotoaparati, okviri za fotografije i pisaÄŤi : TehniÄŤke specifikacije : Sony : Hrvatska ili nešto bolji: Opis proizvoda Obratite pažnju na baterije, stariji jeftiniji modeli koriste Ni-MH baterije. Baterija mora biti Li polimer! Fantastičan Canon za relativno malo novaca: Canon PowerShot S5 IS: Digital Photography Review
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 26-06-08 u 23:50. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-06-08
Poruka: 7
![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Koji fotić da si kupim...??? SONY DSC-S800 • Rezolucija: 8.1 MP • Ekran: 2.5" • Zoom: 6x optički, 12x digitalni • Memorija: 56MB interne memorije • Tip kartice: Memory Stick Duo™/Pro Duo™/Pro-HG Duo™ • Dimenzije: 92.7 x 62.7 x 39.3 mm • Težina: 185 g • Garancija: 24 mjeseca • Baterija: 2x AA; 195 min, 390 fotografija (mjereno po CIPA standardu) • Sadržaj kutije: 2x AA NiMH baterije, punjač, AV kabel, USB kabel, vrpca za nošenje oko zgloba, CD-ROM • Posebnosti: - ISO 1250 visoka osjetljivost (REI) za snimanje pri slabom osvjetljenju - Način rada 16:9 za reprodukciju na televizoru širokog zaslona - Motion-JPEG (filmski način rada za snimanje 30 sličica u sekundi uz zvuk) - PictBridge za izravno priključivanje na pisač bez potrebe za korištenjem računala - Macro od 2 cm za snimanje izbliza nedavno kupio ovu stvarčicu,odličan je ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Koji fotić da si kupim...??? Citat:
Imaš rezoluciju 8.1 MP, u toj rezoluciji na tu karticu stane 7 - 8 slika Šta znači - Macro od 2 cm za snimanje izbliza Nisi napisao koliko dlakavih životinjica si platio to zadovoljstvo!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
« Virtualna tipkovnica
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.