uzmi iphone
p.s. neda mi se opsirno opisivati svaki
Raspravljate o temi Koji mobitel izabrati? u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ovako..... Namjeravam si ovih dana kupiti novi mobitel,ali se dvoumim u odabiru,pa vas molim za pomoć.... Dakle ovo su mobiteli ...
uzmi iphone
p.s. neda mi se opsirno opisivati svaki
i sama si rekla da se touchscreen kvari i to če ti stvarat probleme s vremenom i poravaki ko zna šta još...i ako misliš neki mob na touchscreen onda si uzmi najkvalitetniji i originalni apple iphone jel su svi ostali na touchscreen kopija iphone-a tak da...i moj frend ga ima i nikad se nije žalio da ga zajebava... a sad kak očeš
e da i čuo sam da su naravili sims 3 za iphone xD
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Vec ako joj preporucate nekoliko puta skuplji mob od onog sta je ona predlozila, ja cu predlozit HTC touch HD
Jebeš ajfon
Sims 3 imaju i za symbian, vjerovato i za windows mobile, kao i za UIQ uređaje.
Sumnjam da ajfon ima neki veći izbor aplikacija od npr symbiana. Plus sto za symbian nema nikakvih zajebancija oko instalacije (hakiras mob i picis).
A od ova tri predložena, svakako samsung. LG mobitel ne bi nikad kupio![]()
ajde sreca da ima i tu ljudi koji ne vole iphone![]()
Ja sam sebi uzeo nokiju 5800 xpressmusic i mislim da je puno bolja od iPhonea, probao sam oba..
da,nebi bas iPhone kupila... da sam htjela onda mi i njega gore navela... bzvz mi je bacat 4000-5000 kn na nejga a i mob mi je sasvim dovoljan,pogotov ovi sad sa Touchscreenom,isti vrag je to...
a i ovi modeli mi se svidaju....
da i ja sam za samsung..... jer i ja msilim da je veca sigurnost nekako s njim da se nece pokvarit....
al gledala sam npr u tele2 za njega i ima samo u pretplati
koju uopce ne kuzim kak se placa:
Pretplata Bez trajnog naloga Uz trajni nalog
Nova pretplata 12 24 12 24
mjesečna potrošnja 50 - 1995 kn - 1945 kn
znaci ak placam 50kn mjesecno na 2 god ispadne oko1200 kn,s tim da kad kupim mob paltim odma 1245 tako nes..i sta sad ovo zanci 1995kn? sta i tu svotu moram paltit na kraju?
jer to onda ispadne vise nego da kupujem sam uredaj (u vipu sam vidila da je 2300kn)
pa ak je ko pretpatnik u tele2 molila bi da mi objasni...![]()
neznam jel se kvari.. neki govore da neki ne..ovisno o modelu..
trazila sam malo po netu za ovaj samsung svi su rekli da je najbolji i da se nikom ne kvari ( a i nekako mi je sigurnije uzet malo skuplji mob nego npr cookie koji je 945kn--to mi je malo cudno)xD
za i Phone sam vec rekla.... haha fora...
al simsi ce i na komp doc tako da![]()