| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi koji reciver odabrati?? u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me satelitski program,znači koji reciver uzeti,dali digitalni i koji,zašto taj i tako..?? ..inače volio bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,565
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | koji reciver odabrati?? zanima me satelitski program,znači koji reciver uzeti,dali digitalni i koji,zašto taj i tako..?? ..inače volio bi imati što više programa..hvala unaprijed za iscrpne odgovore ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,565
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji reciver odabrati?? Citat: e apoljon prika svaka ti dala,ali ti meni najskuplji i eto šta valja,to san zna i bez tebe,možeš li dati neku informaciju o najboljem reciveru uloženo-dobiveno smislu..ono ne najkuplji nego recimo dovoljno dobar svejedno hvala! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji reciver odabrati?? ma nije to najskuplji... ![]() pokazao sam ti dm500s, pogledaj kolko košta 7020... ovaj može skoro sve ko i ovaj skuplji, a košta 4 puta manje ![]() potraži po oglasniku, ja sam vidio i po 1000kn pričekaj pharaoha da dođe, on zna dosta o tome, al mislim da je ovo best-buy ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, odabrati, reciver |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.