| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Maturalni rad u Tehnologija i Tehnika forumu; Jel moze tko reci ima li kakavu dokumentaciju za maturalni rad ? Jos nisam nista odlucio tako da mi odgovora bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-10-06
Poruka: 41
![]() | Maturalni rad Jel moze tko reci ima li kakavu dokumentaciju za maturalni rad ? Jos nisam nista odlucio tako da mi odgovora bilo sto ... Zamolio bih one koji su ga vec napravili da mi barem ovdje stave dokumentaciju ili neke linkove koje bi bilo dobor pogledat Hvala svima unaprijed ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Maturalni rad Imao sam ja prošle godine maturalni rad daljinska kontrola pomoću telefona, znači moglo se pomoću tog sklopa nazvat od bilo kuda i pokrenut doma neki uređaj dok si recimo negdje na putu itd. Imao sam cjelokupnu dokumentaciju i sve samo trebam ja sve to nać nemam pojma di mi je rad i sve to, možda sam ga i u školi ostavio ne sjećam se više. Uglavnom javim ti do sutra vjerojatno. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Maturalni rad Evo, prvo si pogledaj ovaj moj PDF za završni rad, punjač AA baterija, jednostavan je za napraviti LINK Ako će te zanimati dam ti link na cijeli završni rad u zip formatu, koji ima sva poglavlja i slike odvojene (ono kaj ćeš u gornjem PDF-u pročitati, to je završni PDF za printanje, tako da je tu sve spojeno) ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 19
Poruka: 90
![]() | Re: Maturalni rad 8 - kanalni lightshow upravljan preko računala dokumentacija i rad ocijenjeni s peticom pa ako te zanima... ako želiš da ti rad bude kvalitetan troškovi su ti oko 500 kuna, što i nije baš jeftino, ali onda imaš lightshow koji rastura... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: maturalni, rad |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:27.

i imam spajanje kablova-raćvasti (imam i ravni) nastavak