možda su ti i printer hakirali?...
šalu na stranu, pa ako je traka strgana odnesi ga na popravak
Raspravljate o temi Ne radi mi printer!!!! u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Imam printer EPSON STYLUS i ne radi. Naime, ona traka unutar printera-koji očitu spaja boju i na temelju koje printer ...
možda su ti i printer hakirali?...
šalu na stranu, pa ako je traka strgana odnesi ga na popravak
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Znaš u čemu je problem? Radim za firmu koja je užasno škrta i koja ne bi dalo ni lipu za taj printer. Čak bi i mene sigurno optužili da sam ja to strgala, a nisam nego je netko drugi pošto je taj moj printer dostupan i drugim ljudima. Pitanje glasi: kako bi ja to mogla sama popraviti. I da, nisu hakeri to napravili!
Selotejp... Eventualno... Možda da kupiš novu traku sa lagera proizvođača printera... Ili ju naručiš na Amazonu.. Heh da probaj naći i neki .pdf manual pa dobro prouči specifikacije printera (nadaj se da unatoč poslovnoj tajni ga je netko stavio na net). Također se moraš nadati da postoji taj rezervni dio pošto je taj printer star ko... Ma... Ju name it..
Rješenje uz navedeno je. Da nabaviš novi printer za 200 kuna i svi sretni... Odneseš ga na servis... Serviser sretan.. Ti možda..
E da.. Bem ti takvu firmu.. Ja bi dal otkaz...
Ta traka prijenosi kontrolni signal za gibanje motorčića po horiznotalnoj osi glave pisača, pa trebaš to na servis nositi, ne možeš selotejpom i sl. metodama krpati žice.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
A servis dolazi kao novi printer..........
Jebiga............
Reci šefu da zabrani svima da koriste tvoj printer.......![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
novi printer uzmi... popravak printera se totalka ne isplati... ja sam čak neko vrijeme umjesto nove tinte kupoval nove printerepun mi ih tavan
e da... imam i ja neki Epson Stylus... trebaš možda ?![]()
Bolje desnica nego prknenica!