| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Pomoc o kameri!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam kameru Sony na male kazete s lcd onim ekrancicem.I mene zanima kako da stavim filmove s njega na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Pomoc o kameri!!! Imam kameru Sony na male kazete s lcd onim ekrancicem.I mene zanima kako da stavim filmove s njega na CD(ja znam stavit na komp ,al neznam kako na CD)ja stavim kao video file i nema zvuka ali slike ima. Moze mala pomoc oko toga? Unaprijed zahvaljujem ..nagrada rep+ ![]()
__________________ I pametni grijese |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoc o kameri!!! Recimo sony vegas i konvertiraš to što si skinuo na komp u neki gledljiviji (i manji) format
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoc o kameri!!! Nabavi si program Pinnacle Studio 11. Pomoću njega vrlo jednostavno možeš obrađivat video, spremat u neke druge formate, a možeš i napravit vlastiti DVD s onim izbornicima, te ga pokrenut na bilo kojem DVD playeru.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

I pametni grijese