Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Pomoć oko max tv-a

Raspravljate o temi Pomoć oko max tv-a u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ovako, unaprijed se ispricavam ako sam pogrijesio forum, al tu mi je nekako bilo najprikladnije pitati... dakle, danas sam dobio ...

Starter
    Datum registracije
    30-09-08
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Pomoć oko max tv-a

Ovako, unaprijed se ispricavam ako sam pogrijesio forum, al tu mi je nekako bilo najprikladnije pitati...

dakle, danas sam dobio max tv, i sve fino pospojio, i onda ljepo upalio i sva slika mi je ful tamna......oanko jedva se vidi.....i onda svasta pokusao zvao njih i rekli su da je to do tv-a, i onda sam spojio drugu televiziju i normalno radi......

sad neznam sta da radim...kako da si tv sredim? sta da napravim da mi bude slika ok.....e da imam tv star cca 20 godina

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: Pomoć oko max tv-a

uff... promijeni tv..a daj si pogledaj scart ako ima prashine malo pobrishi i tak..
    All in all you're just another brick in the wall......

Starter
    Datum registracije
    30-09-08
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
    uff... promijeni tv..a daj si pogledaj scart ako ima prashine malo pobrishi i tak..
    ma nije do scarta jer mi sve drugo radi i dvd i sve....i na drugoj televiziji isto......samo me na toj hebe i probavao sam ustekavat ii izštekacvati scart i drugi stavljo i nece....

ima li netko neka druga rijesenja?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

pa jel ti na toj telki di ti je tamna slika i ostali program koji gledas, znaci analogna, dvd, vhs, tamno..ak je onda podesi postavke samog tv-a...vjerojatno imas neke vec predefinirane postavke u samom softu tv-a koje se mjenjaju u meniju il tipkom na daljincu...

Starter
    Datum registracije
    30-09-08
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

hvala hvala na savjetima, al nema srece od toga......odo si kupit neki lcd........

Lajkaj nas na Facebooku