Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 30

Pomoć pri kupnji laptopa!

Raspravljate o temi Pomoć pri kupnji laptopa! u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; helu! ovak: kupujem uskoro (tjedan do dva) laptop... granicu sam si postavio od 6000kn, znaci do 6000kn nego, svađam se ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika penam
    Datum registracije
    28-05-07
    Poruka
    427
    Liked
    11 times

Pomoć pri kupnji laptopa!

helu!

ovak: kupujem uskoro (tjedan do dva) laptop... granicu sam si postavio od 6000kn, znaci do 6000kn
    nego, svađam se sa samim sobom oko dva laptopa... so I need help... please!
    p.s. - oba se nalaze u Linksu... al to nije vazno...
    znači...
    1. Notebook TOSHIBA Satellite L350-10B / DualCore T2370 1.73GHz, DVDRW DL, 2 GB, 250GB, Intel GMA X3100, 17.0'', Kamera 1.3 MPix, Win Vista Home Premium Edition -> cijena: 5.933,75 kn

ili

2. Notebook HP 6820s KU331ES / DualCore T2390 1.86GHz, DVDRW DL, 2 GB, 250GB, ATI Mobility Radeon X1350, 17'' , W-Lan, Bluetooth, Win Vista Home Basic -> cijena: 5.698,75 kn

???

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,908
    Liked
    400 times

Re: Pomoć pri kupnji laptopa!

a jebemu, težak izbor jer hp ima jači procesor ali opet na strani toshibe su neke druge prednosti

ja bi uzeo toshibu ipak, ne znam
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumaš Avatar od korisnika penam
    Datum registracije
    28-05-07
    Poruka
    427
    Liked
    11 times

fala na odg i pomoći
    iskreno... i mene nekak više vuče toshiba

Banned
    Datum registracije
    15-10-07
    Poruka
    1,995
    Liked
    2 times

Definitivno Toshiba, moj frend je nedavno kupio takvog i prezadovoljan je+super ekran.

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

ja bi ti preporucio ovaj u m-computers

ASUS F5RL-AP299, ASUS, COT2370/2BG5/2G/WB/8SL/V/WG, Intel, Pentium Dual-Core, T2370, 1,73 GHz, 2x 1024 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 250 GB, Free DOS, Radeon X1100 , DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 56k modem, 802.11b/g, USB 2.0 4, 2,65 kg

4.079,35 kn za cash

i da free dos ti bolje uzet jer ustedis 1000kn na mutavoj visti koju bi tak i tak zamjenio sa xp-om!

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

HP.... ali probaj nać bez viste... to ti diže cijenu za 500-1000 kn čak... ja kupovao nedavno

uzmeš si sa free-dosom, jeftiniji je ali moraš znati raditi u dosu

+HP ti ima bolju grafičku i procesor, a i jeftiniji je
    Bolje desnica nego prknenica!

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

zasto bi mora znat raditi u dosu? jednostvno si instalira xp i gotovo!

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    zasto bi mora znat raditi u dosu? jednostvno si instalira xp i gotovo!
    ne... ja kad sam kupio sa free-dosom moro sam prvo njega instalirat pa onda windows... radi se o inspironu 1520..

a uostalom, tko više KUPUJE vistu
    Bolje desnica nego prknenica!

Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

svasta,moj frend juce kupio asusa sa free dosom,ja mu danas stavlja novi lastxp v20.1.1,jedino sta sam mora prije instalacije je napraviti particije na hardu jer ka svaki novi hard nije formatiran!

Regularni forumas Avatar od korisnika Supremeus
    Datum registracije
    04-06-08
    Starost
    21
    Poruka
    219
    Liked
    0 times

Ja uzimam ovaj HP poslije prijemnog ako upadnem...isto sam se dvoumio između Toshibe i HP-a, ali sam odlučio za HP zato jer je puno bolja zastupljenost Drivera na internetu i općenito servisiranje, dok razlika u kvaliteti nije jako velika...

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku