a jebemu, težak izbor jer hp ima jači procesor ali opet na strani toshibe su neke druge prednosti
ja bi uzeo toshibu ipak, ne znam
Raspravljate o temi Pomoć pri kupnji laptopa! u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; helu! ovak: kupujem uskoro (tjedan do dva) laptop... granicu sam si postavio od 6000kn, znaci do 6000kn nego, svađam se ...
a jebemu, težak izbor jer hp ima jači procesor ali opet na strani toshibe su neke druge prednosti
ja bi uzeo toshibu ipak, ne znam
fala na odg i pomoći
iskreno... i mene nekak više vuče toshiba![]()
Definitivno Toshiba, moj frend je nedavno kupio takvog i prezadovoljan je+super ekran.
ja bi ti preporucio ovaj u m-computers
ASUS F5RL-AP299, ASUS, COT2370/2BG5/2G/WB/8SL/V/WG, Intel, Pentium Dual-Core, T2370, 1,73 GHz, 2x 1024 MB, 15,4", 1280x800 (WXGA), SATA 250 GB, Free DOS, Radeon X1100 , DVD±RW DL, 1x 10/100 Ethernet, 56k modem, 802.11b/g, USB 2.0 4, 2,65 kg
4.079,35 kn za cash
i da free dos ti bolje uzet jer ustedis 1000kn na mutavoj visti koju bi tak i tak zamjenio sa xp-om!
HP.... ali probaj nać bez viste... to ti diže cijenu za 500-1000 kn čak... ja kupovao nedavno
uzmeš si sa free-dosom, jeftiniji je ali moraš znati raditi u dosu
+HP ti ima bolju grafičku i procesor, a i jeftiniji je
Bolje desnica nego prknenica!
zasto bi mora znat raditi u dosu? jednostvno si instalira xp i gotovo!
svasta,moj frend juce kupio asusa sa free dosom,ja mu danas stavlja novi lastxp v20.1.1,jedino sta sam mora prije instalacije je napraviti particije na hardu jer ka svaki novi hard nije formatiran!
Ja uzimam ovaj HP poslije prijemnog ako upadnem...isto sam se dvoumio između Toshibe i HP-a, ali sam odlučio za HP zato jer je puno bolja zastupljenost Drivera na internetu i općenito servisiranje, dok razlika u kvaliteti nije jako velika...