| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Pomoć pri kupnji laptopa! u Tehnologija i Tehnika forumu; hvala vam ljudi!stvarno hvala... na savjetima i pomoći! odlučih da ću kupit Toshibu... nekak mi je prirasla srcu bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-07 Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=Od0pFWcBzpo Godina: 28
Poruka: 119
![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! hvala vam ljudi!stvarno hvala... na savjetima i pomoći! ![]() odlučih da ću kupit Toshibu... nekak mi je prirasla srcu ![]() bilo kako bilo... još jednom HVALA! ![]() ![]() |
| |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 871
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! neznam sto ste zapeli toliko za hp (je imam ga i ja, al sam zato sto mi je bilo hitno uzeti a nije bilo drugog a i nisam ni malo zadovoljan sa njim),po meni je asus jedna od najboljih marki,kvalitetna je,jeftina a i ne izgleda lose! sto se tice drivera za hp,ista zastupljenost je ka i za sve ostale laptope,isto se ne update-aju neg samo ostave na netu ka i svi ostali,servisiranje im je za kurac,ja sam ceka 6 tjedana da mi zamjene neispravni hard tak da neznam po cemu bi hp treba bit bolji!
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-07 Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=Od0pFWcBzpo Godina: 28
![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! uzeo sam Notebook TOSHIBA Satellite L350-10B / DualCore T2370 1.73GHz, DVDRW DL, 2 GB, 250GB, Intel GMA X3100, 17.0'', Kamera 1.3 MPix, Win Vista Home Premium Edition odličan! ![]() nego, imam jedno pitanje... -> jel je moguće da ja ubodem ovaj hard links.hr te ga stavim umjesto sadašnjeg kojeg imam tj. s kojim sam dobio laptop? nadam se da ste skuzili pitanjce... ![]() |
| |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! pretpostavljam da je moguće ali je glupo, bolje si kupi neki externi hard koji ćeš spojiti kad ti bude potreban
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! pitanje: jel netko od vas ima ovaj toshiba laptop (jel si ga je jos netko upiknuo?)... zanima me za herzažu samog laptopa... meni radi u 60Hz.. a znam da može vise definitivno... kak da si to narihtam... jel moram neke drivere negdje skinut... ako da, gdje? ... unaprijed hvala na citanju i odgovorima |
| |
| | #16 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! 60 hz je ok
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Citat:
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... | |
| |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Pretpostavljam da mislis o LCDu? 60Hz je standard rada LCDa, vise od toga ti nije potrebno, ali teoretski bi to mogao srediti sa nekim driverima(i kombinacijama tipki, posto na LCDu nema tipka za podesavanje herzaze..)
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Citat:
lcd monitori za komp (ne na laptopu) mogu se staviti sa serijskim ili omega driverima od graficke bez tune programa i do 75hz (kad sakrijes one koje ne moze prikazati) dok i dalje nije potrebno ka ni za laptop vise od 60!
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... | |
| |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Heh, sunce moje, pa reko si laptop sa 60Hz ako oces da picanim, nemozes laptop kao cjelinu povezat sa herzazom,automatski zakljucujem da nisi previse upucen u tehniku...Inace nepostoji Notebook sa CRT monitorom, ako se ne varam, quteao si mene, i ispravio sa svime sta sam ja naveo gore..hmm? ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:28.