Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Elektronika i Elektrotehnika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Pomoć pri kupnji laptopa! u Tehnologija i Tehnika forumu; hvala vam ljudi!stvarno hvala... na savjetima i pomoći! odlučih da ću kupit Toshibu... nekak mi je prirasla srcu bilo ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 10-07-08, 15:56   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-05-07
Godina: 28
Poruka: 119
penam se izdvaja iz mase
Re: Pomoć pri kupnji laptopa!

hvala vam ljudi!stvarno hvala... na savjetima i pomoći!
odlučih da ću kupit Toshibu... nekak mi je prirasla srcu
bilo kako bilo... još jednom HVALA!
penam je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 10-07-08, 16:30   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 871
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase

neznam sto ste zapeli toliko za hp (je imam ga i ja, al sam zato sto mi je bilo hitno uzeti a nije bilo drugog a i nisam ni malo zadovoljan sa njim),po meni je asus jedna od najboljih marki,kvalitetna je,jeftina a i ne izgleda lose!

sto se tice drivera za hp,ista zastupljenost je ka i za sve ostale laptope,isto se ne update-aju neg samo ostave na netu ka i svi ostali,servisiranje im je za kurac,ja sam ceka 6 tjedana da mi zamjene neispravni hard tak da neznam po cemu bi hp treba bit bolji!
Star 15-07-08, 16:04   #13 (permalink)
Regularni forumas

penam se izdvaja iz mase

uzeo sam Notebook TOSHIBA Satellite L350-10B / DualCore T2370 1.73GHz, DVDRW DL, 2 GB, 250GB, Intel GMA X3100, 17.0'', Kamera 1.3 MPix, Win Vista Home Premium Edition odličan!

nego, imam jedno pitanje... -> jel je moguće da ja ubodem ovaj hard links.hr
te ga stavim umjesto sadašnjeg kojeg imam tj. s kojim sam dobio laptop?
nadam se da ste skuzili pitanjce...
penam je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 15-07-08, 19:28   #14 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

pretpostavljam da je moguće ali je glupo, bolje si kupi neki externi hard koji ćeš spojiti kad ti bude potreban

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 17-07-08, 00:22   #15 (permalink)
Regularni forumas

penam se izdvaja iz mase

pitanje: jel netko od vas ima ovaj toshiba laptop (jel si ga je jos netko upiknuo?)...
zanima me za herzažu samog laptopa...
meni radi u 60Hz.. a znam da može vise definitivno... kak da si to narihtam... jel moram neke drivere negdje skinut... ako da, gdje? ... unaprijed hvala na citanju i odgovorima
penam je online sada  
Star 17-07-08, 00:53   #16 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

60 hz je ok

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 17-07-08, 12:06   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: penam Pogledaj Poruke
pitanje: jel netko od vas ima ovaj toshiba laptop (jel si ga je jos netko upiknuo?)...
zanima me za herzažu samog laptopa...
meni radi u 60Hz.. a znam da može vise definitivno... kak da si to narihtam... jel moram neke drivere negdje skinut... ako da, gdje? ... unaprijed hvala na citanju i odgovorima
skoro svi laptopi rade na 60 hz!
Star 20-07-08, 01:31   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 559
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

Pretpostavljam da mislis o LCDu? 60Hz je standard rada LCDa, vise od toga ti nije potrebno, ali teoretski bi to mogao srediti sa nekim driverima(i kombinacijama tipki, posto na LCDu nema tipka za podesavanje herzaze..)
Star 20-07-08, 01:56   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Una_Bomber Pogledaj Poruke
Pretpostavljam da mislis o LCDu? 60Hz je standard rada LCDa, vise od toga ti nije potrebno, ali teoretski bi to mogao srediti sa nekim driverima(i kombinacijama tipki, posto na LCDu nema tipka za podesavanje herzaze..)
po cemu si pretpostavio da misli o LCD-u? po tome sta bi bilo mutavo imati laptop sa CRT-om ili pak po necem drugom?
lcd monitori za komp (ne na laptopu) mogu se staviti sa serijskim ili omega driverima od graficke bez tune programa i do 75hz (kad sakrijes one koje ne moze prikazati) dok i dalje nije potrebno ka ni za laptop vise od 60!
Star 20-07-08, 11:11   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 559
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

Heh, sunce moje, pa reko si laptop sa 60Hz ako oces da picanim, nemozes laptop kao cjelinu povezat sa herzazom,automatski zakljucujem da nisi previse upucen u tehniku...Inace nepostoji Notebook sa CRT monitorom, ako se ne varam, quteao si mene, i ispravio sa svime sta sam ja naveo gore..hmm?
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114