Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Elektronika i Elektrotehnika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Pomoć pri kupnji laptopa! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Una_Bomber Heh, sunce moje, pa reko si laptop sa 60Hz ako oces da picanim, nemozes laptop kao ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 21-07-08, 16:56   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 871
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase
Re: Pomoć pri kupnji laptopa!

Citat:
Pravi autor: Una_Bomber Pogledaj Poruke
Heh, sunce moje, pa reko si laptop sa 60Hz ako oces da picanim, nemozes laptop kao cjelinu povezat sa herzazom,automatski zakljucujem da nisi previse upucen u tehniku...Inace nepostoji Notebook sa CRT monitorom, ako se ne varam, quteao si mene, i ispravio sa svime sta sam ja naveo gore..hmm?
o bisera,pa odnosilo se na ekran od laptopa a ne na sami laptop kao stroj,ali ni mi se dalo pisat EKRAN OD LAPTOPA!
a notebook sa crt monitorom je bilo sarkasticno biseru jer je on gore naveo da ima laptop a ti si napisa "pretpostavljam da mislis na lcd"!
Star 23-07-08, 10:27   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 559
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

Pa da...neznam ja automatski na sta ti mislis... Mozda si ciljao na proceosr recimo, gdje se gleda frekvencija...treba navest...
Star 23-07-08, 11:56   #23 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ajmo vako
Televizori u Europi rade na 50 Hz, a u Americi na 60 Hz.
Ovaj podatak nam govori koliko poluslika u sekundi proizvodi grafička kartica.
Digitalna televizija je usvojila standard 100 Hz.
Kod LCD-a ovo je karakteristika monitora koja se ne može mjenjati, a da se ne naruši kvalitet slike.
Ako probamo povećati ovu frekvenciju na monitoru koji za nju nije predviđen dobiti ćemo treperenje slike, jer će nova slika dolaziti prije nego što se prethodna ugasila.
Nadam se da sam bar nekog iluminirao.

Unino pitanje je bilo sasvim opravdano.
I od kud ti ideja da CRT laptop ne postoji:

Zadnji Uredio Maslow : 23-07-08 u 11:58.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-07-08, 13:36   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pa da...neznam ja automatski na sta ti mislis... Mozda si ciljao na proceosr recimo, gdje se gleda frekvencija...treba navest...
ma mama ti ciljala na procesor sa 60 hz,jebote genijalca!
Star 23-07-08, 14:40   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 559
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

Hehehe bravo seljacino,vidim da je vokabular na visokom nivou a? I da sad si frajer, ipak si se preko neta svadjao..hah
Star 23-07-08, 14:44   #26 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 6,198
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

LOL
Star 23-07-08, 22:55   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Hehehe bravo seljacino,vidim da je vokabular na visokom nivou a? I da sad si frajer, ipak si se preko neta svadjao..hah
sad si ka ti frajer sta nisi sa sela...i sta mislis da nismo prek neta da se nebi svada sa tobom? daj ohladi malo i ne budi cjepidlaka,a to sto ja nemam sredstva ni mogucnosti da zivim u nekom veceg gradu ka ti ili ne pohadam neki faks me ne cini nista manjim vrijednim!

a ja se nisam bio svada sa tobom nego samo raznjasava stvari dok si ti odma uhvatio svadu!

jedan tip je reka: "Arguing on the internet is like competing in the special olympics. Even if you win, you're still retarded..."

eto sad znamo sta si SELJACINO!
Star 23-07-08, 23:09   #28 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,624
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
sad si ka ti frajer sta nisi sa sela...i sta mislis da nismo prek neta da se nebi svada sa tobom? daj ohladi malo i ne budi cjepidlaka,a to sto ja nemam sredstva ni mogucnosti da zivim u nekom veceg gradu ka ti ili ne pohadam neki faks me ne cini nista manjim vrijednim!

a ja se nisam bio svada sa tobom nego samo raznjasava stvari dok si ti odma uhvatio svadu!

jedan tip je reka: "Arguing on the internet is like competing in the special olympics. Even if you win, you're still retarded..."

eto sad znamo sta si SELJACINO!

Seljak ili selak je čovjek koji živi na selu.
Za razliku od seljačine. Seljačina predstavlja karakternu osobinu.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 23-07-08, 23:29   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke

Seljak ili selak je čovjek koji živi na selu.
Za razliku od seljačine. Seljačina predstavlja karakternu osobinu.

jel vi uzivate sve doslovno analizirati!
Star 23-07-08, 23:31   #30 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ode tema u...

lock

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114