| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Pomoć pri kupnji laptopa! u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Una_Bomber Heh, sunce moje, pa reko si laptop sa 60Hz ako oces da picanim, nemozes laptop kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 871
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Citat:
a notebook sa crt monitorom je bilo sarkasticno biseru jer je on gore naveo da ima laptop a ti si napisa "pretpostavljam da mislis na lcd"!
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... | |
| |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Pa da...neznam ja automatski na sta ti mislis... Mozda si ciljao na proceosr recimo, gdje se gleda frekvencija...treba navest...
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| |
| | #23 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Ajmo vako Televizori u Europi rade na 50 Hz, a u Americi na 60 Hz. Ovaj podatak nam govori koliko poluslika u sekundi proizvodi grafička kartica. Digitalna televizija je usvojila standard 100 Hz. Kod LCD-a ovo je karakteristika monitora koja se ne može mjenjati, a da se ne naruši kvalitet slike. Ako probamo povećati ovu frekvenciju na monitoru koji za nju nije predviđen dobiti ćemo treperenje slike, jer će nova slika dolaziti prije nego što se prethodna ugasila. Nadam se da sam bar nekog iluminirao. Unino pitanje je bilo sasvim opravdano. I od kud ti ideja da CRT laptop ne postoji: ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 23-07-08 u 11:58. |
| |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Hehehe bravo seljacino,vidim da je vokabular na visokom nivou a? I da sad si frajer, ipak si se preko neta svadjao..hah ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| |
| | #27 (permalink) | |
a ja se nisam bio svada sa tobom nego samo raznjasava stvari dok si ti odma uhvatio svadu! jedan tip je reka: "Arguing on the internet is like competing in the special olympics. Even if you win, you're still retarded..." eto sad znamo sta si SELJACINO!
| |
| | #28 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! Citat:
Seljak ili selak je čovjek koji živi na selu. Za razliku od seljačine. Seljačina predstavlja karakternu osobinu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| |
| | #29 (permalink) | |
jel vi uzivate sve doslovno analizirati!
| |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoć pri kupnji laptopa! ode tema u... lock
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.