| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi Prestigio multimedia player u Tehnologija i Tehnika forumu; hy svima...imam dosta divx filmova i već mi je stvarno muka od posuđivanja DVD-a...danas idem gledat film ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | hy svima...imam dosta divx filmova i već mi je stvarno muka od posuđivanja DVD-a...danas idem gledat film i pola DVD-a mi je izgrebano, neće ni pokrenut film ...i tako, razmišljao sam o mogućim rješenjima i sjetio se tih Multimedia playera, na netu sam našao samo one marke Prestigio...160 gigi HDD mi se čini ok, makar da dio filmova imam na sigurnom, kolko tolko sigurnom, jesu ti hardovi ok, jel su sigurni??! To čudo ima daljinski upravljač, izlaz za slušalice, odnosno zvučnike, VGA izlaz, i AV izlaz...ima usb 2.0...brzina prebacivanja je takva kakva je, al sad preko praznika, ako kupim, uhvatit ću 2 dana i polako COPY-PASTE ...e sad, dali se isplati kupovat to čudo, cijena se kreće oko 1000 kn ( model od 160 gigi ), šta vi mislite??! Jel ima možda ko taj player??! Hvala na pomoći...
__________________ Zvonce |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prestigio multimedia player Hard disk unutra mora biti od jednog od renomiranih proizvođača... tako da se raspitaj koji model i čiji je, pa ćeš znati koliko je kvalitetan...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prestigio multimedia player Western Digital i Toshiba.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

...i tako, razmišljao sam o mogućim rješenjima i sjetio se tih Multimedia playera, na netu sam našao samo one marke Prestigio...160 gigi HDD mi se čini ok, makar da dio filmova imam na sigurnom, kolko tolko sigurnom, jesu ti hardovi ok, jel su sigurni??!
To čudo ima daljinski upravljač, izlaz za slušalice, odnosno zvučnike, VGA izlaz, i AV izlaz...ima usb 2.0...brzina prebacivanja je takva kakva je, al sad preko praznika, ako kupim, uhvatit ću 2 dana i polako COPY-PASTE
...e sad, dali se isplati kupovat to čudo, cijena se kreće oko 1000 kn ( model od 160 gigi ), šta vi mislite??! Jel ima možda ko taj player??! Hvala na pomoći...