Trk po novi lager.
Moguće je i to što si rekao, a moguće je da si ga krivo sastavio, tj. nešto si zaboravio, nisi ga dobro centrirao.
Raspravljate o temi problem sa anlaserom u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ovako....Posto je moj auto teški dizelaš, kojemu za paljenje vec dugo godina služi jedan malo stariji boschov starter, zanima me ...
Trk po novi lager.
Moguće je i to što si rekao, a moguće je da si ga krivo sastavio, tj. nešto si zaboravio, nisi ga dobro centrirao.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ja se nadam da se moze spasit i da je stvar u lageru...a ako nije...hmm, jos je problem u tome, sto mi je ta nesretna kuglica upala unutra medju zupcanike..ali mislim da je ona vec odavno prozvakana...nadam se....da mi nije upropastila pola masine, ipak to je celicna mrcina.
Uh stari moj, nisi naveo najvažnije. Nije to čelična mrcina, ta kuglica ti je napravila krš i lom. Kuglica je vjerovatno oštetila zupčanike.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
uhh, koliko je sra...a moglo bit da ne pominjem, ugl, maloprije sam ga skinuo, i sreca u nesreci, otišao je zupcanik na anlaseru, dok je u motoru na prvi pogled sve ok, nema nekih velikih ostecenja osim onoga sto je prije bilo (na nekim mjestima je osteceno par zubcanika), ugl sad kontam: posto je nedostajala ta kuglica, automat nije do kraja vracao osovinu pa su se zubi na anlaseru ludjacki derali.
A posto su na anlaseru zubi meksi od onih u motoru, normalno je da su i stradali...al dobro, i sve to zbog 1 kuglice od njih 10...pa fackat sam mislio da jedan ne znaci nista...a pogle stete... samo molim boga da ta kuglica vise ne postoji, tj da se smrvila, jer je nikako nemogu nac, jedino da rastepim citav blok, ili kako se vec zove....
Ali mislim da je kuglica odavno u prahu, jer nema na zubima u motoru nikakvih problema.
Budeš vidio što će biti kada sve nanovo složiš. Nadam se da nije ono najgore.![]()