za slušalice imaš kupit kabel (mislim da je 2m), a za zvučnike nemam pojma. o kakvima se radi?
Raspravljate o temi Produživanje kabela od zvučnika u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; da li se nekako može produžiti kabel od zvučnika/slušalica koristeći žicu i koja je žica najbolja za to?...
Bolje desnica nego prknenica!
za slušalice imaš kupit kabel (mislim da je 2m), a za zvučnike nemam pojma. o kakvima se radi?
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
moze...odrezes konektor i zalemis krajeve, na drugi kraj pruduzetka zalemis novi konektor samo pazi da ne zamjenis plus i minus...
najbolje ti zlato ali posto je skupo uzmi bakrene...
imas produžne kablove za kupiti za slušalice i za zvučnike (isti su)
ako ne kao sta ti je Vacs rekao
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
mislio sam prerezat onako na pola žice i onda 'nadoštukljat' žicu sa dodatnim komadom neke žice... samo me zanima koju žicu upotrijebiti (ne vrstu... uvijek koristim bakar) ... dakle debljina žice, broj žica, izolacija....
to možeš napravit ako želiš slušat krčanje i šumove.
nije to struja, za zvuk treba malo bolje riješenje.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
odi u trgovinu Tehnocentar, imaš sve tamo, i žice i konektore, i jeftinije i skuplje, sve![]()
jock...ja bum to spojil sa telefonskim kablom svekak sam već i spojil na nekim mjestima struju sa telefonskim kablom jer je praktičan... tanak, savitljiv, 4 žice u njemu... di ćeš bolje
fala svima