| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi quadro tv mi se ne pali u Tehnologija i Tehnika forumu; Kada ukopčam TV u utičnicu i stisnem glavni prekidač za paliti TV nešto mi samo otkucava u televizoru i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | quadro tv mi se ne pali Kada ukopčam TV u utičnicu i stisnem glavni prekidač za paliti TV nešto mi samo otkucava u televizoru i nema slike niti tona, ćak se ne pali niti lampica na televizoru. Isti taj slučaj mi je i na Samsungovom monitoru, do jučer je radio i kad sam danas upalio komp u monitoru je samo kuckalo nešto i nije se palio. Ako netko zna u čemu je problem molio bi da pomogne |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: quadro tv mi se ne pali redukcija struje hehhe da ti nije puknuo grom u antenu, to se jednom desilo i odoše svi televizori i komp sa tv karticom
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: quadro tv mi se ne pali A da odeš serviseru? Ha? Što misliš da će ti ljudi ovdje dati savjet... Pa ti odvijač u ruke i izolir traku... Pa budeš popravil? Nebu išle...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #4 (permalink) |
| wayward | Re: quadro tv mi se ne pali maš u jamstvenom list (garanciji) popis ovlaštenih servisera, imaš 3 godine garancije na Quadro TV, i teraj, nemaš što razmišljat ![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: quadro tv mi se ne pali ma to ja pitam tek toliko da znam kakav dio treba zamjenit svejedno si kupujem novi lcd monitor, a televizor bi mogao i sam popraviti jer mislim da to nije velik kvar...prelemit dva tri kondenzatora ili relej P.S. Nije mi udario grom u antenu. Niti televizor niti monitor mi nisu otisli od grmljavine...jednostavno sam ugasio televizor i kad sam ga isao paliti samo je nesto otkucavalo...ista stvar i sa monitorom Zadnji Uredio black_angel_1990 : 11-06-08 u 23:06. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter | Re: quadro tv mi se ne pali Citat:
u Qadru nema releja.... Treba promjeniti tranzistor u HISu i jedan elektrolitic preko kojeg ide signal za pobudni tranzistor HISa. Jednostavno za tebe.... prava sitnica . ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: quadro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.