Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Elektronika i Elektrotehnika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Elektronika i Elektrotehnika Raspravljate o temi RIJEŠENI ISPITI u Tehnologija i Tehnika forumu; prošlu godinu sam na faxu položila i elektroniku i elektrotehniku... ako nekog zanima IMAM hrpetinu ispita i riješ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-08, 08:09   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-01-08
Godina: 34
Poruka: 29
barbiesex se izdvaja iz mase
RIJEŠENI ISPITI

prošlu godinu sam na faxu položila i elektroniku i elektrotehniku... ako nekog zanima IMAM hrpetinu ispita i riješenih zadataka iz oba predmeta, koje sam dobila od frenda koji zna profesora... jedino se moramo dogovorit kak ćemo to zdilat...
barbiesex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 08:17   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 3,836
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase
Re: RIJEŠENI ISPITI

Citat:
Pravi autor: barbiesex Pogledaj Poruke
prošlu godinu sam na faxu položila i elektroniku i elektrotehniku... ako nekog zanima IMAM hrpetinu ispita i riješenih zadataka iz oba predmeta, koje sam dobila od frenda koji zna profesora... jedino se moramo dogovorit kak ćemo to zdilat...
Dobro ti se da studirati i upisivati fax sa 33 godine, a još uz to imaš klinku.....
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:16   #3 (permalink)
Starter

upisala sam fax sa 29.. sad sam apsolvent na 4. godini. iako neću diplomirat ove godine jer imam puno ispita (8) za položit, a nemam cajta radi obaveza (dijete, posao itd.). čuj, počela sam radit s 19.. krenula na pravo i nije mi išlo. onda velika pauza.. šljakam cijelo vrijeme i imam super posao, ali nikad nisam planirala (tko to planira uopće) ostati sama s malom.. kad se to dogodilo bila sam u gadnoj bedari, a pošto nisam depra tip rekla sam si: stara diž guzicu i šibaj gore.. nema padanja!! I: kupila stan, auto, upisala fax, odgajala malu... nedam se... gle: imat ću bolji posao, veću plaću i taj papir što ti otvara vrata.. jer imam još jedno malo biće kojem želim dat sve što mogu... nemoj me sad krivo shvatit... stan, auto, fax... da se ne pobljuciš na tu spiku, smatram da sam sad odgovorna za još nekog i nemrem glumit balavicu kojoj se živo jebe za sve
barbiesex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:19   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Gdje si položila elektrotehniku?? Iz kojih predmeta imaš materijale... mislim, što se toga tiče imam i ja... ja sam 4. sad, pa nisam nikome mogao zdilati, jer nas slijedi bolonja... al ako netko treba neš, nek se javi, pa ćemo vidjeti šta se ima...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:32   #5 (permalink)
Starter

položila u zagrebu, ali to vam je računarstvo...
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:54   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 3,836
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
upisala sam fax sa 29.. sad sam apsolvent na 4. godini. iako neću diplomirat ove godine jer imam puno ispita (8) za položit, a nemam cajta radi obaveza (dijete, posao itd.). čuj, počela sam radit s 19.. krenula na pravo i nije mi išlo. onda velika pauza.. šljakam cijelo vrijeme i imam super posao, ali nikad nisam planirala (tko to planira uopće) ostati sama s malom.. kad se to dogodilo bila sam u gadnoj bedari, a pošto nisam depra tip rekla sam si: stara diž guzicu i šibaj gore.. nema padanja!! I: kupila stan, auto, upisala fax, odgajala malu... nedam se... gle: imat ću bolji posao, veću plaću i taj papir što ti otvara vrata.. jer imam još jedno malo biće kojem želim dat sve što mogu... nemoj me sad krivo shvatit... stan, auto, fax... da se ne pobljuciš na tu spiku, smatram da sam sad odgovorna za još nekog i nemrem glumit balavicu kojoj se živo jebe za sve
Samo pitam ne moraš se ti meni opravdavati za svoje postupke, samo kažem da mi je malo čudno da imaš volje za takvo što.

Svaka čast i nadam se da ćeš završiti faks što prije! Sretno!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 09:56   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
položila u zagrebu, ali to vam je računarstvo...
Okej i ja sam u zg, znači diplomirala si?? Mislim znam za predmet elektronika, al nisam čuo za ispit koji se zove elektrotehnika.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 10:07   #8 (permalink)
Starter

ne opravdavam se... kiss
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 23:23   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
fred se izdvaja iz mase

ako ko moze uploudat te materijale i rjesene ispite bija bi mu zahvalan samo tako
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 18:21   #10 (permalink)
2be
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 33
Poruka: 161
2be se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku 2be

barbiesex....prava si,...ko da sebe gledam...ja sam 2g. računarstva u splitu...imam malog od 10.g.....samohrana mama.....33.g...i imam polozeno izmedju ostalog i ta dva predmeta...i imam materijala...tko me treba...nek se javi...ima još ....skripti C++, visual...itd... pozdrav....
Odgovori sa citatom
Odgovor

« Led rasvjeta | GPS »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103