Raspravljate o temi stalno mi izlazi iz prototypa u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; skinuo sam prototype igram i na prvoj misiji mi samo izađe iz igrice.niti ništa piše. POMOZITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Izađi ti iz njega... Za promjenu... Uglavnom. Za dobrobit sebe napiši malo svoju konfiguraciju. Mi ovdje neznamo čitati misli a također i da znamo malo bi bio bed to raditi preko interneta. Dakle. Specifikacije grafičke kartice, RAM-a, procesora i monitora..
RAM 2 gig
grafička 512 mb NVIDIA
PROCESSOR 2.79 GHz
MONITOR samsung SyncMaster 959nf
ali riješio sam taj problem nisam igrao 2 dana i mogu normalno igrati ali sada nakon što igram 1 min pošalje mi error report i ono send i dont send
Dobro. Ne kužim. Napišeš da si rješio problem i da možeš igrati 1 minutu. Gdje je tu rješenje...
Uglavnom. Ta igrica je više - manje ok. Ne igram igrice.. Ali koliko sam uspio pohvatati bug-ovita je više nego svi GTA skupa.
Uglavnom, likovi su napravili sve moguće.. Od updejta drivera, do mjenjanja performasi, kupnje nove grafičke kartice, reinstalacija OS-a.. Itd..
Rješenje ti je u tome da u igricu upadaš bez uštekanog miša. Jednostavno mišem klikni na ikonicu igrice, isključi ga iz računala i pretisni enter na tipkovnici. Kada dođeš do izbornika uključi miš..
Nisam probao. Nisam čuo. Našo na internetu.
pokušao ne radi
Zadnji Uredio vacs : 14-11-09 u 16:45