haha.....tesko...a i fale informacije tipa koji auto, godiste, masina i tako to... program zvan auto data obicno ima i elektricne sheme za skoro svaki postojeci model auta...
Raspravljate o temi Svjetla u autu u Elektronika i Elektrotehnika forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Dali neko ima neku shemu svijetla i žmigavca u autu ??...
Adrenalin kroz žile, a nitro kroz ventile....
haha.....tesko...a i fale informacije tipa koji auto, godiste, masina i tako to... program zvan auto data obicno ima i elektricne sheme za skoro svaki postojeci model auta...
Ima ko topografsku kartu onog tamo grada?
Nije bitno koji auto ... Radim maturalni rad i moram na dasku poslagat farove, štop svjetla, žmigavce, maglenke i mora radit ....
Zadnji Uredio vacs : 29-09-09 u 11:44
Ja imam bolju ideju...
Daj nekom električaru 100 kuna i 2 pive i neka ti on sve napravi...![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
hehe...i pripremi se da dobis par kolaca u imenik kad te pitaju kak si kaj delal a ti nebus znal objasnit...inace je to jako dobra metoda...![]()
![]()
Gle ja radim sam i mene to sve zanima i rađe neču radit ako moram nekom platit i da me ne zanima nebi ni radio već bi samo napiso nešto o tome i bok.
Zanimalo me samo vaše ideje šta da dodam i te sitnice![]()